Ne süketelj. A hús-ügylet: ki mit állított, ki mit akart belemagyarázni, konkrétan ott van, visszaolvasható.
Jó lenne, ha ezt nem próbálnád meg még tetézni további félremagyarázásokkal, lásd:
a bio-gyümölcs onnan származott ide, hogy az összetevők tételes felsorolása alapján pl. a gyümölcsök beltartalma is ugyanolyan, sőt: sokkal randább (~ 5-10% 20-30000 klf. vegyülettel, amit igazából élelmezésügyileg soha, senki se vizsgált) listákká redukálódik, mint pl. az emlegetett margarinoké. Ezen listák alapján szimplán nem lehetséges különbséget tenni az adott élelmiszer minősége, mibenléte dolgában.
vs.
...állítod, miszerint az összetevők vizsgálata alkalmatlan annak megállapítására, hogy problémás egy élelmiszer.
A két állítás között: amit én tettem és amit bele akarsz magyarázni, mérföldnyi szakadék tátong, ismét.
A 'vaj' így generálisan pontosan annyira feldolgozott élelmiszer, mint a 'margarin', így ganerálisan: csak elvesztél a ködös ábrándjaidban és a margarinokra vonatkozó idejétmúlt ismereteidben.
Még a feldolgozási lépések tekintélyes része is teljesen azonos. Egyik esetben (valahonnan származó) feldolgozott, rengeteg alkotórészétől megfosztott, fogyasztható formára pofozott tejet veszel, másik esetben (valahonnan származó), fogyasztható formára pofozott, dúsított növényi olajokat - amiket amúgy külön-külön persze az egészségüzlet is megpróbál méregdrágán elsózni.
Ebben az egészben pont a lényeget sikerült végképp eltakarnod szem elől. Az egész tartalmatlan ömlengésedben ~ fél mondat jutott annak, ami ténylegesen számít, bár az is csak úgy felemásan, naná:
ha jó minőségű, blablabla származó terméket veszel.
Nem tudom, mikor fog végre leesni neked, hogy elvakultságodban a legjobb alapanyagokból készített, beltartalomra a legjobb olivaolajokkal vetekedő margarinokat is sikerült mindenestül a filléres CBA-gazdaságos vajak alá utalnod?