üzenetek

hozzászólások


Nimda
(addikt)
Blog

Akkor hogy hívnád a nem natívan futó rendszert?


icemad
(nagyúr)
Blog

Link2sd-t használja valaki? Használható pl. játékokhoz? Én még nem használtam soha.


judas13
(addikt)

Huaweit lényegében utolérte a Lenovo az idén Q1 '14-->4,7% tavaly ugyanekkor még csak 3,8% volt míg a Huawei maradt a tavalyi 4,7%-on most is.
Idei időarányos eladás 13,4-13,3 millio db a Huawei "javára".
prnewswire.com

igen......

[ Szerkesztve ]


ctibor
(senior tag)

Most már kb. 10 napja megvan a két SIM-es és a P6-tól némileg eltérő hardverrel szerelt, de teljesen ugyanolyan kinézetű P6 S-U06 telefon, gondoltam, pár tapasztalatot leírok, hátha érdekel valakit.

Komolyabb beszámolót azért sem tudok írni, mert a nejemnek vettem és ő egy pillanat alatt megszerette, nem igazán engedi ki a kezéből, attól meg különösen fél, hogy elkezdek vele "ROM-olni" (mint más telókkal tettem) :) így aztán csak ritkán nyomogathatom...

De az biztos, hogy ez a telefon nem is igényli a módosítgatásokat, tökéletesen működik "out of box"! Android 4.2-es és Emotion UI 2.0 van rajta gyárilag, és a ROM soknyelvű, benne a magyar is. Ugyanakkor tény, hogy pár dolog egyes menükben angol maradt, ráadásul 1-2 helyen még kínai írásjelek is feltűnnek (pl. a Telefon hívásnaplóban a név és a szám alatt), de ez nem zavaró. A leszedhetetlen Huawei alkalmazásoknak csináltam egy mappát, abba belepakoltam őket és nem nyúlunk hozzájuk -- pl. Vmall, Driving mode, App Center, stb. (Egyébként némelyik Huawei app hasznos lenne, ha nem csak kínaiul tudna, pl. az AppCenter és a Driving mode, ha valakinek van ezekből európai verziója és elküldené, köszönettel megpróbálnám lecserélni a kínai változatot.)

Ahogyan a P6, ez is nagyon gördülékeny tökéletesen, akadás nélkül fut a menü és a programok. Erős benne a WiFi, semmilyen problémát nem tapasztaltam vele, a GPS pedig meghökkentő: szinte AZONNAL talál vagy tíz műholdat és nem ereszti őket :K . Rátettem a háron betűs navit, és amíg betöltött a progi, már meg is találta a holdakat. Sok GPS-es telefonom volt már, de ez kiemelkedően jó!

Csak pár fényképet csináltunk vele eddig, de azok is a kínai telefonok átlaga felett vannak, viszonylag színhelyesek és nincs az oly gyakori olajfestmény-jelleg. Fotóban persze vannak sokkal jobb telefonok, de nekünk megfelelő a minőség.

Egyszóval, eddig csak pozitívak a tapasztalatok! Ha ehhez is kihozzák a Kit-kat-ot, akkor azt felteszem majd rá, de különben nem nyúlok hozzá, amíg nincs vele gond.

Végül pár képernyő-mentés.

Antutu-eredmény:

A 'Beállítások - Telefonról' menüpont:

Amint a képből is látszik, ennek 16 GB a belső tárhelye (ebből alapban kb. 12GB használható), cserében viszont nincs SD kártyahely, mert annak a helyére megy be a 2. SIM.

Ha lenne kérdés, szívesen megpróbálok válaszolni -- amennyiben tudok. :)

[ Szerkesztve ]


arminlok
(senior tag)

Gondolom a játékokkal ennek már nincs problémája. Mali-450 grafikus gyorsito van benne végülis ? mert nem találtam rola semmi informáciot.


ctibor
(senior tag)

Igen, az van benne. De komoly játékot még nem próbáltam, ha sor kerül rá, megírom a tapasztalatomat.

Ide illesztek még 1-2 képet az Antutu által mutatott rendszer adatokról, ezekből pár paraméter kiderül.


arminlok
(senior tag)

Ha ezt kiadták volna 1 kártyásan és europában akkkor nekem jobban kéne mint bármelyik másik piacon lévő telefon.


ctibor
(senior tag)

Mi a baj a 2 kártyával? Ha nincs rá szükséged, legfeljebb 1-el használod... (Illetve a korlátozott tárhely lehet gond, de 12 GB asszem sok mindenre elegendő)


arminlok
(senior tag)

A két kártya alapvetően nem gond a tárhely viszont igen én kb 10gb zenét tartok a telon és akkora többiröl ugye nem is beszéltünk. 32 gb ideális lenne vagy a bővíthetőség. Ilyen paraméterekkel kellett volna a sima p6-ot is kiadni no mind1.


sisqoboy2
(tag)

Hali srácok!

Tudna bárki is adni nekem egy Huawei Mo.-i számot amin elérem a magyar ügyfélszolgálatot? csak 0640est látok és az nem hívható külföldröl. Nagyon köszönöm!

[ Szerkesztve ]


duvi
(nagyúr)

Telefonszám: 12391166 FORRÁS


borist
(tag)

ma útközben gps elhalt, azóta hiába kapcsolom be, semmi, az ikon se jelenik meg, restart se segít, járt esetleg így valaki?


sisqoboy2
(tag)

sajna nem válaszolnak. senki nem veszi fel. :( de azért köszi szépen!


duvi
(nagyúr)

Igen. Nemrégiben Atilla21 kollégának szállt el a GPS.
Részletek és megoldás: 1 és 2

(#16273) sisqoboy2
Nem add fel egy hívás után! Próbálkozz még párszor!

[ Szerkesztve ]


borist
(tag)

Kösz, próbálom


sisqoboy2
(tag)

probálkozom,

köszönöm.

Egyébként nekem se jelent meg legutobb a kis gps ikon és ujrahuzva a rendszert jelent csak meg. bár nem probáltam csak ujraindítást elötte.


borist
(tag)

egyszer pár hónapja nekem is csinálta, de újraindítás után jó lett, de most navigálás közben eldobta, azóta semmi...


borist
(tag)

eddig semmi biztató, gyári visszaállítás jön, nagyon örülök....


sisqoboy2
(tag)

:( sajnálom. de ments le mindent a backup programmal és akkor vissza teszi a friss rendszerre a progikat.


Zolee72
(tag)

Nekem legutóbb repülőgép módba kapcsolás és kikapcsolás (pár percre, nem újraindítás!) segített.

üzenetek