Valoban nem, de total kezdokent nem mindegy, hogy a hagymat mennyire kozmalod oda, vagy teszel-e ala szalonnat, kolbaszt, hogy aranylik az alap a paprika- es paradicsom mennyiseghez.
Ezek olyan "szamunkra" alap dolgok, amiken siman atugrunk, ezert olyan kajat erdemes, amihez nem kell annyi... talan a jo szo az, hogy figyelem.
Lehetne megegyszerubben is, mint 2 tasak gyors rizs 10 perc 1db leveskockaval vizben, mirelit sajttal-sonkaval toltott cuccot olajban sutni, de az inkabb maradjon meg annak a nem annyira igenyes retegnek, akik tenyleg nem kepesek vagy nem akarnak "friss" arubol etkezni.
Affinitas es kiserletezi kedv kell ehhez, nem mesterszakacs kurzus. A lecsohoz szerintem mar kell nemi tapasztalat, vagy legalabbis "lattam-mar-hogy-csinaljak" elmeny.
Es meg a fuszerezes elo sem jott, mint a legmeghatarozobb dolog a fozesben.
[ Szerkesztve ]