[Re:] [Kalandor:] “I make ramen until my soul runs out” - BLOGOUT fórum

üzenetek

hozzászólások


Hieronymus
(addikt)
Blog

"van az egyik véglet: a 2 falatnyi adagok, flancosan tálalva, egy marék fogyaszthatatlan dizájnelem közt... na, a pléhcsárda a másik véglet :DDD ...ahol a 2kilós rántott szelet maradékát körettel együtt bevágják egy szatyorba és viheted"

Korábban linkeltem a magyar Michelin éttermeket. A lista alján van az elfogadható árú és jó minőséget nyújtó magyar éttermek listája. Ha teheted próbálj ki egyet. Ezek nem a két dísz közé pöttyentett közel ehetetlen vackok.

"....szerintem minimum lenne ennyi igényesség minden ételt előállító helyen, hogy rendezett legyen a konyha... (főleg, hogy nem jelent nagy pluszköltséget, csak humán erőforrást)"

Mindenki szerint.

De nem csak a tisztaság a probléma az éttermekben.
Agyonhasznált, rozsdás eszközök és omladozó falak vannak sok helyen. Takarítással képtelenség megtartani önmagában a megkívánt állapotot. Egy konyha felújítása hatalmas költség. A plusz takarítószemélyzet sem olcsó ma már.
Ezért lavírozik a nemlét határán sok étterem. Legalább is egy fosos járványig.

üzenetek