Szép Hamarosan úgyis ebédidő..
hozzászólások
nyami
a címről azt hittem, hogy csájnafon rendelési útmutató lesz
a szecsuánit szójaszószban pirított tésztával imádom, hordóstul tudnám enni
(#3) hejesírásó Mr.Csizmás (#2)
üüühm sült tészta zöldségekkel...jahj....
hm, most megéheztem... asszem ilyet nem fogok készíteni, mert az összetevők nagy része meg sem található a háztartásban és nem szeretek olyan dolgokkal kísérletezni, amiket igazából nem is ismerek (mellesleg költséges is lenne 1 próbáért így bevásárolni)
anno készítettem padlizsános muszakát (görög egytálétel): 3-4órán át sz@rakodtam vele, mire kész lett és nem is lett olyan jó inkább magyar/olasz kajáknál maradok... azoknak jól be tudom lőni aránylag az ízét meg a fűszereket is "ismerem"
(#6) hejesírásó acélkemény (#5)
nem én választom meg a megjelenés időpontját
Csorbi
(addikt)
Na akkor én most elmegyek egy kínaiba...
Klassz írás, kedvet kaptam!
Egyébként a teriaki-t nyugodtan kijavíthatod teriyaki-ra, mert úgy helyes, viszont olyat ne írj, hogy szechuáni, ha már magyarul írod, akkor szecsuáni.
szumoo
(senior tag)
Jó kis faja kaja lett belőle, grat hozzá és persze szépen le is írtad.
A képekért viszont kár
Milyen az illata? Mert a kinai lakotarsam iszonyat budos kajakat foz... Mar a kinai "etel" gondolatara is elmegy az etvagyam...
"mert kínait főzni nem lehet gyorsan"
Ezt megerositem. A rizse 1 oraig forog a mikroban...
simán jó illata van, érzed a gyümölcsöket, egy fanyarkás finom illatot, a húst, sztem jófajta
Hm, jol hangzik. Na igen, normalis etelhez magyar szakacs szuksegeltetik...
Teriaki, bambusz, stb. lehet kapni bevásárlóközpontban is?
Ez most komoly? Azthittem a cikk végén lesz valami elektronika, vagy valami átverés, de semmi, ez tényleg recept
Na, megnéztem a hozzávalókat. Most már tudom, hogy ilyet sosem fogok enni. Egy üveg teriyaki szósz (150ml) 1400Ft.
Jól hangzik és jól is néz ki. Éhes lettem, egyszer ki kellene próbálnom az elkészítését.