Asus Zenbook UX32VD szubjektív

Erős (és bővíthető) hardver, full HD kijelző alumínium házban, ez is elérhető használtan egy 400 eurós ultrabookban. – írta: dejvid8, 8 éve

Külcsín, csatlakozók

Ahogy látható, található rajta néhány kisebb karc - de csak itt a fedőlapján. Számomra nem zavaró, hiszen használtan vettem, tudatában voltam az állapotának. És ha használom, nem is látom a karcokat (máshol tényleg nincs), így erre nem sok gondot hederítek.

A kicsike eszméletlenül prémium cucc. Full alumínium az egész, nagyon minőségi hatást kelt.
Emellett nagyon vékony, a legvastagabb pontjánál 18 mm - és ez egyre csökken, ahogy távolodunk a csatlakozóktól. A súlya is pehelykönnyű, csupán 1.45kg. Az előző laptopom után felüdülés hordozni ide - oda.

Nézzük végig az oldalakat. Jobb oldalon található a csatlakozók többsége, ahol egy töltőcsatlakozót, 2 darab USB 3.0-t, egy normál méretű HDMI csatlakozót, egy mini DisplayPort csatlakozót és az audio-mikrofon jack kombót találjuk.

Bal oldalon tolakodnak a csatlakozók, de szerencsére itt is találunk még egy darab USB 3.0-t (3 darab 3.0 USB egy ultrabookon, yeeeea! - hallottad Macbook 2016?), és egy kártyaolvasót.

A hátulján nem sok izgalmas dolgot találunk, csupán néhány írást, matricát, a gumírozott talpakat, apró méretű TORX csavarokat és a szellőzőnyílásokat.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • Vissza a consumer vonatra!

    Rövid történet arról, hogy a Zenbookot váltó Elitebook után miért jött megint Zenbook.

  • ASUS ZenBook UX410UA

    Papíron jól mutatnak a specifikációk, de a gyakorlatban kell helytállnia a viszonylag friss modellnek.

  • ASUS Transformer Book T101HA

    Kisméretű Windows 10-es táblagép, amit bárhol előkaphatsz munkára vagy akár szórakozásra is.