Az általunk szervezett 4., utolsó PH autós találkozó

Még mindig fontosnak tartjuk a névtelenséget levetkőzni és a kockulásból átváltani az üzemanyaggőzös módba. – írta: bitpork, 8 éve

Ebéd és a vége

Az ebéd kellős közepén egy fura rotyogó és öblös hang ütötte meg a fülemet. A tömeg mellőlünk a teraszról, mint a cunami, kiáramlott az utcára, ahol megjelent Kelly416 phórum-társunk barátja, Dani, egy Mustanggal.

A szembeszomszéd a rege szerint csak annyit bírt kinyögni, hogy na ne szórakozzunk már, majd elvonult a háza sötétjébe egy bottal a gatyájában :D

atos19881101 – aki valóban nagyon önzetlenül segített nekem amikor rajtam volt a nyomor – szavaival sikerült tisztán látnom az eseményeket. A következő párbeszéd zajlott le:

bitpork: Mikor jött az a Mustang? Nagyon szép.
atos19881101: Nem tudom, csak hogy GrimReaperrel azonnal lepacsiztak.
bitpork: Az ő barátja? Egyáltalán phról van?
atos19881101: Nem tudom. De Ő nyert!

A nap hátralevő részén a strandra lepaterolt családtagok összeszedése és a szép lassú hazaszivárgás volt hangsúlyos.
Idén (ha jól számoltam) voltunk 19-en. Rosszul mondom. 19 autó és 2 motor jött össze (plusz a szomszéd Civicje és ML270-e, amit nagy lelkesen befotóztak a srácok ). Ez nem sokkal, de halványan több volt, mint a tavalyi részvétel. Idén meglepően kényelmesen elfértünk, és a sok először megjelenő ellenére sem voltak a szomszédokkal atrocitások (konkrétan a mellettünk lévő, amikor este Iza átvitt a pulijainak maradék csontot, megkérdezte: na, mikor kezdődik a buli?! Furán nézett, amikor megkapta az EOB (EndOfBuli) szignált.

Az írást kicsit sötéten kezdtem, és közben megemlítettem a jövőt. Nos, az eddigi tapasztalatokat úgy summáztam, hogy ezentúl én nem biztos, hogy fogok ilyen nagy nyilvánosságnak ph-s találkozót szervezni. Most citálhatom a sok, akár személyesen meghívót kapott (kettő helyi értékes és nem egyessel kezdődik) ember passzivitását, a sok csak online létezni akaró embert, a sok márkavakságban ragadt phórumtársat, vagy akár az egy ilyen szervezéssel járó energiavámpír állapotot, de tudom, hogy ez is csak arra jó, hogy vitát generáljon.

Maradjunk annyiban, hogy van 4 szép év mögöttünk (aki volt, volt, aki nem ...), pár ismeretséggel gazdagabbak lettünk, láthattunk sok szíp géperejű járóművet, és elégettünk egy nagy valag üzemanyagot, hogy mindennek a részesei lehessünk.

A lelkes és segítőkész résztvevők csináltak fotókat, amiket feltöltöttem az alábbi linkekre (némi szelektálás után bizonyos esetekben!):

atos19881101 galériája
Francia91 galériája
Kelly416 galériája
Mágus2 galériája
Nemzeti galéria

Azóta történt

Előzmények