BlitzWolf F1 – Mancsos méregzsák

A BlitzWolf F1 hozza a mezőny legkiemelkedőbb teljesítményét, szemtelenül jó áron. – írta: Peet91, 8 éve

Külső és belső

Kézbe véve az eszközt, abszolút prémium és masszív hatást kelt. A fekete rész fémből készült, ami remekül körbe zárja az oldalsó gumírozott részeket, így a robusztusság adott. A készüléken található gombok is ilyen anyagból készültek, stabilan ülnek a helyükön, nyomáspontjuk megfelelő. Az eszköz IPX5-ös szabvány szerint állja a sarat, tehát a por- és vízállóság adott, viszont azért búvárkodni nem ajánlott a kütyüvel. A nálam járt fekete-narancssárga színkombináció mellett elérhető még teljesen fekete, illetve ezüst-szürke színben is.

Méreteit tekintve 162x62,6x28,6 mm-es dimenziókról beszélhetünk, szemléltetés gyanánt tettem mellé egy Mátyás királyos bankót, ami segíthet belőni, hogy mit is takar ez a valóságban. Tömeg szempontjából ideális a 270 grammos érték, ami a fémházat, a két 5 W-os, 45 mm-es elülső hangszórót, a hátoldali passzív mélynyomót, és az 1800 mAh-s akkumulátort figyelembe véve reális értéknek mondható.

Az eszközt körbejárva, a korábban említett hangszórók az elő- és hátlapon, rácsok mögött bújnak meg, bal oldalon a csuklópánt befűzéséhez szükséges lyukak, jobb oldalon a microUSB és 3,5 mm-es jack csatlakozó egy takarófül mögé rejtve találhatóak meg. A készülék alján elhelyeztek két gumitalpat, amelyek remekül tapadnak bármilyen felületen, ami szükséges is, ha nem szeretnénk, hogy a hangszórókból kiáramló erőteljes hangok miatt elmásszon a kis téglatest.

Felül találunk egy mikrofont, tőle jobbra a ki-bekapcsoló és a Play/Pause gombot, középen a párosításhoz és hívásfogadáshoz tartozó, kissé méretesebb billentyűt, végezetül pedig a zeneléptető/hangerőszabályzó gombpárost.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények