[RIOS ERROR]

Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz

Gyártási minőségben hozza az elvárható minimumot, fényerőben pedig sokak számára okoz meglepetést. – írta: WestBam, 8 éve

Konklúzió:

Ez a lámpa gyártási minőségben már hozza az elvárható minimumot, fényerőben pedig sokak számára okoz meglepetést az erős drivernek köszönhetően. Ház körüli felhasználásra több mint elegendő a teljesítménye, lakásban felesleges a legmagasabb fokozatot bekapcsolni, mert a visszavert fény már elvakíthat minket is.

Erdőben járva viszont ha nem célirányosan keresőlámpára van szükségünk, tapasztalatom szerint teljesen megfelelő túrázáskor az általa létrehozott fénymennyiség. Személy szerint az egyik kedvenc lámpám, ha valahová megyek és tudom, hogy szükség lesz elemlámpára, automatikusan ezt viszem magammal. Egyetlen hátulütője van ennek a lámpának: csak Lítium-ion akkumulátorral használható, így aki szeretne ilyen elemlámpát birtokolni annak egy jobb minőségű töltőre és egy pár akkura is szüksége lesz, ezzel emelve az elköltött pénzünk mennyiségét. Egy valami viszont biztos: ez a lámpa az ár/minőség verseny egyik bajnoka.

A kilépő fénysugár T6-3B színárnyalatban.

A tesztben szereplő lámpákat itthon hivatalos forrásból nem tudjuk beszerezni, így célszerű külföldi webshopból megrendelni. Fontos megjegyeznem, hogy csak megbízható forrásból rendeljük meg a kiválasztott modellt, mert sajnos már ebből is lehet találni hamisítványt, Ebay és az Aliexpress a gyártó oldalának kivételével kerülendő!
A gyártó több kiegészítőt is árul a modellhez. Lehet hozzá vásárolni a gyáriakkal megegyező színű rövidebb testet, így 18350-es akkuval lehet a továbbiakban a rövidített modellt használni. Létezik a kapcsoló köré bepattintható erős neodímium mágnes gyűrű is, ha ezt használjuk akkor viszint a csuklópántról le kell mondanunk. Az univerzális klipszet többek között erre a modellre is fel lehet pattintani, ha valakinek ezzel kényelmesebb lenne a zsebén rögzíteni a lámpát. A piros diffúzor kupakkal vész esetén lehet látványos jelzőfényt készíteni, a fehéret ráhúzva a lámpa elejére pedig akár egy egész szobát is beteríthetünk a szórt fénnyel. Létezik 365nm-es fényt átengedő lencse illetve fejpánt, és kerékpáros tartó is a kínálatban, ezeket a gyártó hivatalos webshopjában lehet megvásárolni a lámpa összes gyári alkatrészével együtt ,így ha valami baja lenne nem kell kidobni, minden alkatrészt lehetőségünk van gyárira cserélni.
Az elmúlt időkben a legjobb árat a Gearbest adja ezekre a típusokra, így javasolt tőlük rendelni, hacsak nincs másik kedvenc webshopunk, amit előnyben részesítünk. Persze a kiemelt akciókat érdemes nézegetni de általánosságban elmondható, hogy 12$ körüli áron már jó vásárt csinálunk, annál olcsóbban nem nagyon lehet beszerezni.

GITD (Glow In The Dark) tömítőgyűrűk.

A szürke S2+ árát az S2WBCM kuponnal még lejjebb lehet vinni kosárba tétel után.
A kék S2+ pedig ugyan picit drágább de annak is van működő kuponja: BS2WBCM

Az eggyel gyengébb kiépítésű szürke S2+ 6*7135 driver-rel alapvetően folyamatosan akciós áron van, így aki beéri kicsit kevesebb fényerővel annak az sem rossz választás, de van hozzá működő kupon is, hogy vonzóbb legyen az ajánlat: ecohiled

A kuponok kiemelt leárazások alatt nem működnek, ilyen esetekben a listaárból kerül a kedvezmény levonásra, így magasabb árat fogunk kapni, mint az akción belüli érték!

Amennyiben bármi kérdés felmerülne, kérlek egy helyen beszéljünk róla, az Elemlámpa, zseblámpa topikban.

[RIOS ERROR]

Azóta történt

[RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR]