CUBOT X6 – A sokmagos

Ár-érték arányban nagyon jónak mondható, de azért úgy érzem, hogy nincs kínai telefon kompromisszum nélkül... – írta: Bubu Kapitány, 10 éve

A döntés

A szóba jöhető modellek a következők voltak: HUAWEI Honor 3C, AMOI A900W (az 5.5” kijelző ellenére), Jiayu G3C, ThL T11 és a Cubot X6.

Természetesen nincs készülékvásárlás kompromisszumok nélkül. A HD kijelzőből egyáltalán nem akartam engedni, és mivel az ár is az egyik súlyponti tényező volt a döntés meghozatalában, így esett a választás a CUBOT X6-ra fehér/fekete kombinációban.

A telefont 196 dollárért rendeltem meg a Minidealtől március elején, ebbe benne volt a DHL 16 dolláros fuvarköltsége és egy 10 dolláros kupon kedvezmény. Gondolom, ez utóbbival a presell eladásokat akarták fokozni. A telefont április 2-án adták fel Hong Kongban, majd április 4-én át is vehettem 27% ÁFA kifizetése után. Így a teljes vételár kb. 56.100 forintra jött ki.

A terméket a Minideal jól becsomagolta, kétrétegű buborékfóliát kapott a doboz, plusz a telefon is be volt csomagolva egy buborékfóliás tokba.

Maga a készülék a kiegészítőkkel együtt a szokásos fehér dobozba érkezett meg, rajta nagy ezüst CUBOT felirat. Semmi egyéb külsőség.

Tartozékok, amit a telefonhoz adtak:
- 1 db 2200 mAh-s akkumulátor
- 1 db kihajtható „bőr” tok
- 1db OTG kábel
- 1 db USB kábel és az európai szabványú töltő
- 2 db képernyővédő fólia, az egyik már rá volt ragasztva a telefonra, annak csak a felső védőrétegét kellett lehúzni.
- 1 db agyba dugós füles
- 1 db leporellón összehajtogatott Quick Start Guide, amin ha nem lenne rajta a CUBOT felirat, bármilyen telefonhoz mellékelni lehetne annyira általános.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények