Cyberpunk 2077 2. rész

A végjátékot befolyásoló küldetések és szerelmi szálak ismertetése erős spoiler alert mellett! – írta: Rasnac, 3 éve

Judy Alvarez

Szerelmi szálat csak és kizárólag akkor lehet vele indítani, ha nőnemű karaktert kezdtünk! Nincs befolyása a végjátékra!

Judy-val Lizzy bárjában vesszük fel elsőként a kapcsolatot, az ereklye megszerzése előtt. Itt mutatja be szakértelmét a braindance-ekről. Ezen a ponton ismeri meg a játékos a braindance fogalmát.
A braindance gyakorlatilag egy interaktív biztonsági kamera, mellyel azonban nem csak az adott személy látómezőjét, de környezetét is tudjuk elemezni. (Látótér-Hőkép-Hang). A játék egyik legjobb nyomozós újítása. Ezt több küldetés alatt is használni fogjuk.
Az ereklye megtalálása után beszélnünk kell Judy-val! (Opcionálisnak írja, de vedd fel a telefont, és tárcsázz!) Evelin után való nyomozás, megtalálása és „ügyének” lezárása után nyílnak meg a mellékküldetések.

- Az Ex-Faktor küldetés elkezdésekor telefonon erősítsük meg, hogy Judy mellett vagyunk, és vállaljuk, hogy segítünk neki! Ha itt nemet mondunk, akkor bukta az egész Judy-s szálnak!

- A következő küldetés során, szintén erősítsük őt abban, hogy nem hagyjuk cserben, és segítünk neki és a barátainak! Judy fizetni akar majd a segítségünkért, de ezt utasítsuk el. Ne fogadjuk el! Ott maradhatsz éjszakára, de ennek nincs befolyása a szerelmi szálra. Viszont ha ott maradsz, át tudod kutatni a lakást és leszkennelhetsz érdekes tárgyakat.

- A következő küldetés során Maiko tervébe tapossunk bele, és Judy mellett érvelve öljük meg a Tiger Claw tagokat, majd lehetőleg ne öljük meg Maiko-t. A terv így is, úgy is bukta.
- A Piramis dala a fordulópont. Fogadjuk el a találkozót, amit Judy felajánl, és merüljünk el vele a gyerekkori emlékekben. Nincs befolyása, hány tárgyat találunk.

Majd ne habozzunk, és fogadjuk el, hogy eltöltjük vele az éjszakát. A generátor bekapcsolása után menjünk a fürdőszobába, és jelezzük neki, hogy „még mindig szinkronban” vagyunk. Elmondja majd, mi történt, majd a párbeszédben lesz lehetőségünk megérinteni, és el is kezdődik a románc.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • PolyCore Defense bemutató

    Amikor egy játék nem akar több lenni kategóriájában, mégis ezt olyan minőségben teszi, ami miatt érdemes róla beszélni.

  • Cyberpunk 2077 egy év után

    Megannyi frissítés, csiszolás, újrakiadás és ígéret után lássuk, érdemes-e karácsonyi ajándékként gondolni rá?

Előzmények