Gamer PC építés - amatőr szintről

Ebben a cikkemben szeretném bemutatni nemrégiben vásárolt számítógépem útját az első gondolattól a vásárlásig. – írta: SyMbioTe, 9 éve

Játékteszt 2: GTA V, AC Unity

Grand Theft Auto V

Nos, ezt a játékot szerintem nem kell bemutatni. Kb. másfél évet kellett várni a PC-s megjelenésre, de én azt mondom, megérte! A grafika gyönyörű és kiválóan lett optimalizálva a játék. Még sokat nem játszottam, de eljön ennek is az ideje. :)) A beállítások itt is maximumon, élsimítás kikapcsolva.

Minimum FPS: 28
Átlag FPS: 44
Maximum FPS: 59

Nagyon szépen megy a játék, reccenésmentesen, FPS számoknál a minimum elég gyér, de ez egyszer villant fel kb. egész teszt alatt. Általában 50 körül bóklászik az FPS.

Assassin's Creed: Unity

Elérkeztünk a legnagyobb próbatételhez, a Unity-hoz. Rettentően rosszul lett optimalizálva a játék, 1.5-ös patch van fent, így már egész játszható lett. (Amikor még nem volt patchelve, szerintem feleennyi FPS-em volt csak!) Maga a játék egyébként jó lett, nekem tetszett. Aki szereti a sorozatot szerintem érdemes kipróbálnia. Itt is minden a legmagasabb beállításon volt, élsimítás kikapcsolva.

Minimum FPS: 27
Átlag FPS: 43
Maximum FPS: 60

A játékban mérés alatt futkároztam tetőn, utcán, tömegben és boldogítottam kicsit az őröket. :) :D. FPS számok alapján nem tűnik rossznak, de azért érezhető az optimalizálás hiánya. Kicsit érezni rajta, hogy akadozik, többször is eléri a minimum FPS-t. Lehet vele játszani rendesen, nagy tömegben, füstben stb... néha leugrik az FPS a minimum szintre.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények