Kindle 4 vs. Paperwhite

A cikk alapjául három fekete Kindle 4 és egy Paperwhite használatával szerzett tapasztalaim szolgáltak. – írta: Mike76, 11 éve

Bevezető

A lentebb leírtak alapjául három fekete Kindle 4 és egyetlen Paperwhite használatával szerzett tapasztalataim szolgáltak. Külföldi fórumok hozzászólásai alapján nem kizárt, hogy a Paperwhite-ok minőségi szórása a szokottnál nagyobb, ezért akár jelentősebb különbségek is lehetnek az egyes készülékek között - elképzelhető tehát, hogy mások véleménye az enyémtől jelentősen eltér, akár azért mert jobb, akár mert rosszabb kijelzőjű Paperwhite-hoz juttatta őket a sors.

[

Lassan fél éve, hogy egy tökéletes kijelzőjű fekete Kindle 4-et (a hazai boltok nómenklatúrájában Kindle 5-öt) használok teljes megelégedéssel. Tulajdonképpen nem is terveztem újabb készülék beszerzését, de egy garanciális csere alkalmával az Amazon egy 120 dolláros ajándékkártyával fedezte az ügyintézés során keletkező költségeimet, ezt pedig csak náluk vásárolhattam le.

Gondoltam, egye fene, akkor vegyünk belőle egy Paperwhite-ot, úgyis megjelenése óta kíváncsi voltam rá, főleg a beépített világítás izgatott. Ha pedig már a birtokomba került mind a kétféle Kindle, óhatatlan volt, hogy össze ne hasonlítsam őket. Jelen írás célja nem a Paperwhite részletes bemutatása, inkább csak a saját, meglehetősen szubjektív benyomásaimat szeretném összegezni.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt