Logout TV: Sony Xperia M4 Aqua - középkategóriás búvár

Az adásban megtudhatjuk, hogy milyenre sikerült megalkotni a Sony-nak a csúcskategóriáját idéző készülékét. – írta: amisis, 8 éve

A mai Logout TV témája nem más lesz mint a Sony középkategóriás készüléke amely nem más mint a Sony Xperia M4 Aqua. Az adásban megtudhatjuk, hogy milyenre sikerült megalkotni a Sony-nak a csúcskategóriáját idéző készülékét.

A Sony a M szériát még 2013 közepén mutatta be, amely semmi olyan tulajdonsággal nem rendelkezett, amely kiemelte volna a mezőnyből, illetve házon belül az Xperia L, illetve SP sokkal jobb ajánlatnak bizonyult. De 2014 elején jött a modellfrissítés az Xperia M2, illetve M2 Dual személyében, amelyek leváltották az eddigi összes középkategóriás Sony készüléket. Kicsit később pedig bemutatták az M2 Aquát amely nevéből is érezhetően egy vízálló készülék lett.

A gyártó ezután lépett kettőt a számozással (ami náluk viszonylag gyakori) és bemutatták az M4 Aquát, amely a felső-középkategóriában próbál szerencsét. Ebből a készülékből már több verzió nem készült, nem úgy, mint az elődjénél. A készülék megkapta a középkategóriára jellemző komponenseket, mint például a Snapdragon 615 processzor, illetve a HD kijelző. De, hogy milyen pluszt nyújt még a készülék, az adásban kiderül. A mostani adást The.End és jómagam vezetjük

Ha bármi kérdésetek merült fel, nyugodtan kérdezzetek, illetve iratkozzatok fel a csatornára, ha hamarabb szeretnétek értesülni az új videókról!

Azóta történt

  • Logout TV: Sony Xperia Z5 Premium teszt

    Tesztalanyunk a Xperia Z5 család legerősebb tagja, amely a világon egyedülállóként 4K-s megjelenítőt kapott.

  • Logout TV: Huawei G8

    A Huawei felsőközépkategóriás telefonja, a G8 elég jó versenyző a kategóriájában, de persze vannak hátrányai.

  • Logout TV: Prémium munkás

    A CAT ütésálló okostelefonját, az S40-et fogom nektek bemutatni, ami a strapatelefonok egyik csúcsa.