Meizu Pro 7

Egy korrekt középkategóriás telefon remek kamerával, jó hangzással és egy másodlagos kijelzővel. – írta: HERR Z, 6 éve

Egyéb

Mivel menet közben megjelent a mobilarenán is a cikk, úgy gondoltam csak listaszerűen felsorolom mi az amivel nem értek egyet, aztán mindenki eldönti ezek milyen súlyú véleménykülönbségek.

+"Plusz, a továbbra is mTouchnak nevezett szenzorból miért maradt ki a visszalépés funkció. Személy szerint hiányolom a Meizu többfunkciós, érintésérzékeny Home gombját."

Nem maradt ki, hozzáérintés vissza, nyomás asztal.

+"A lokalizációs hiányosságok kizárólag a „nagyon extra” funkciók esetében jelennek meg, például a fájlkezelő beállításaiban az opcionális lomtárat angolul tudjuk kezelni, illetve a másodlagos megjelenítő menüje is inglisül kommunikál"

Sajnos nem, sima beállítások menü egyharmada is angol, a lehúzott sávnál is vannak alap dolgok lefordítlanul...

+"A videó már annyira nem hű, de meggyőző, a fókusz folyamatosan le van maradva, a dinamika szűkebb, ami még nem lenne annyira zavaró, ha legalább középpont lenne, de láthatóan még álló helyzetben is folyamatosan újrafókuszál"

Lehet az újabb software, de én ilyet nem tapasztaltam.

+"A zenei képességek nem valami erősek, de nem is fájdalmasan rossz, egyszerűen csak nem jó. Asztalra téve elég doboz hangja van az egyébként alsó élre lokalizált multimédiás hangszórónak, azzal az extrával, hogy a magasak fülsértően erősek, a tér és a mélység meg a nagyon minimális szintről konkrétan negatívba fordul. Egyébként nem torzít és felismerhető marad a zene, csak hallgatni nem egy minőségi élmény."

Ezt felejtsétek el kérlek, piros bullshit buttont nyomtam az agyamban olvasás közben.

+ Kikapcsolva is működő zenei módról szó sem esik.
+ Utólagos képmódosítási lehetőségekről szó sem esik.

Nincs bajom azzal a cikkel, csak nem ad szerintem teljes képet a telefonról, ahogy magában az enyém sem, ezért a kettőt együtt kezeljétek megfelelően.

Köszi, hogy elolvastad a tesztemet!

HERR Z