üzenetek

hozzászólások


novinyul
(senior tag)

Jó teszt lett :R Sajnos a nyelvi fordítások hiánya egy kicsit bántó, de általában javítják. Viszont kellemesen használható, "kompakt" telefon.


vottokar
(senior tag)

Erősen gondolkodom én is egy ilyenen, mert úgy néz ki, hogy a xiaomi már nem fog SZÁMOMRA normális méretű telefont kihozni a közeljövőbe..


O_L_I
(őstag)
Blog

Értem én, hogy kompakt, de pl egy One Plus 5T 9mm-el hosszabb és 5-el szélesebb, és manapság messze nem a legjobb screen to body arányú telefon.
Nem attól lesz kompat egy telefon, hogy kicsi a kijelzője.
Mindazonáltal én szeretem a Meizu telókat, volt is egy MX5-öm amit nagyon szerettem. (na pl az se volt kisebb mint a one plus5t-m csak a kijelzője)

[ Szerkesztve ]


UnA
(Korrektor)
Blog

"Nem attól lesz kompakt egy telefon, hogy kicsi a kijelzője."

Akkor nálad mit jelent a kompakt? Mert mostanában leginkább erre szokták használni, megkülönböztetve a "tepsi" méretektől...


novinyul
(senior tag)

Egy Xiaomi Redmi Note 5 mellett igen kompakt telefon a Pro 7, de az S8+ mellett meg egész kicsinek tűnik. De ha megnézel egy Meizu 15-t na az még kompaktabb lett, pedig az is 16:9 képarányú. De ha kompakt telefon, akkor az asszony XZ1 Compact telefonja az bizony az, de az XZ2 Compact is marha picinek hat a többi telefon mellett.


O_L_I
(őstag)
Blog

Arra próbáltam utalni (ezek szerint sikertelenül), hogy manapság ekkora házba mint a pro7 belefér egy 5,7-es kijelző, vagyis hiába 5,2-es a kijelző, ha a telefon a hatalmas kávák miatt nem kicsi.


GhanBuri Ghan
(senior tag)

A kompaktság leginkább a szélességet jelenti, mert attól függ, hogy mennyire egyszerű egy kézzel kezelni.
A képátlók méretét meg csak ugyanolyan képaránynál érdemes összehasonlítani (mert ugye lehetne csinálni 10:1-es képernyőt, ami kimondottan keskeny, mégis több, mint tíz hüvelyk az átmérője, mégis kisebb lenne a képernyő felülete, mint egy normál 5.5" 16:9-nek)

Szóval nem, nem férne bele akkor házba egy 16:9-es 5.7"-es.

[ Szerkesztve ]


novinyul
(senior tag)

Ok, csak itt pont a 16:9 képarány a lényeg, ez még hagyományos kialakítású telefon. 18:9-be egy rakás telefon van, pl. Xiaomi redmi 5, XZ2 Compact( kicsi,erős,kurva drága)


vilmose33
(senior tag)

Köszi a tesztet :R


HERR Z
(PH! nagyúr)
Blog

valóban, de a z18 mini /sharp c10 / lg q valami vagy gyengébb(lg) vagy sokkal drágább
ez a valamit valamiért

amúgy nekem már ez a méret is hatalmas, mondjuk mivel vékonyabb jobb használni mint egy redmi 4x-et pl


zo-lee
(tag)

Sziasztok!

Valaki felhomályosítana kicsit ? Valami nem kerek a készülékkel kapcsolatban.

A teszt 2 napja készült, viszont a telefon megjelenésére több oldal is 2017-et ír.

Most akkor mikori ez a készülék végülis ? Elfogadom, ha esetleg csak mostanában került be kis hazánkba, viszont akkor 1 éves készülékhez képest kicsit magasnak érzem az árát még a specifikációja ellenére is. Ha meg 2018-as, akkor miért 2017 szerepel szinte mindenhol ?!


novinyul
(senior tag)

Mert ez a 2017-s széria, most lett olyan árban ami már emészthető, na meg ez a global B20-s széria! Pro 7 után volt a Meizu 15 széria, mostmeg érkezik a 16!


GhanBuri Ghan
(senior tag)

Ezt se értem, a 15-ből még nem is kapható a globál széria, de hétfőn már itt az utódmodell.
Egyébként nekem a 15 (nem lite, nem plus) nagyon szimpatikus. Ha lenne benne még dedikált hangchip, infra, nfc, a tökéletes telefon lenne.


atike
(PH! nagyúr)

A Pro / Kontra rész külön jó, de mintha lett volna már a telóról itt teszt.... :U


novinyul
(senior tag)

Sajnos mire itt megjelenhetett, már kiment a teszt.


novinyul
(senior tag)

Sajnos a Meizu sem igazán van a helyzet magaslatán, maguk sem tudják hogy melyik telefonjuk legyen B20-s. Amúgy én is a 15-t vártam global forgalmazásba, de sajna nem lett. Ja és amúgy van külön dac a 15-ben is! Szóval tényleg csak az infra és az nfc hiányzik belőle, meg az a k.rva B20


HERR Z
(PH! nagyúr)
Blog

van a sima 15-ből globál már majd 2 hónapja: (az hogy ez hozzánk mikor ér az nem a meizu sara)

[link]

csak majdnem 400$


HERR Z
(PH! nagyúr)
Blog

2 hét alatt jelent meg a logouton a tesztem....


dragonfx
(PH! nagyúr)
Blog

Jo cikk.szimpi kis telo.ez a hatso kijekzo egyedive teszi.
Kepek szerintem irto jok.
Jo pont hogy mint latom type c mellett jack is van.
Tudasa megfelelo.
Am en 75 alatt nem lsttam sehol. Es enn,iert egy "csak" 5.2es kijekzot mtk chippes telot nem fognak tudni eladni. A xiaominak nagyobb neve van es ott enn,iert jobb telot adnak. Szoval jo ez cssk nem ennyiert.


GhanBuri Ghan
(senior tag)

Érdekes, hogy a Kimovil nem találta meg, általában mindent listáz...


HERR Z
(PH! nagyúr)
Blog

nemtom amikor én a pro7-et néztem(április közepe-júni eleje) Alin hongkongba folyamatosan volt, kínába meg alig elérhetően és 100$-al drágábban

pl 15 global gearbesten preselbe fut 440$-ért, holott már bőven megveheted 350-370 közöt...........[link]

[ Szerkesztve ]


Laszcae
(újonc)

Sziasztok!
Két kérdésem volna. Az egyik, hogy aki már megtette hogyan frissített Flyme 7-re? A telefonon található frissítés opció azt mondja hogy az épp futó 6.1.3.2G a legfrisebb elérhető verzió, míg a Meizu oldalán letölthető két újabb global verzió is.
A másik az lenne, hogy az ennél frissebb verzióval már megy-e a youtubeon a 360fokos videók lejátszása? Nekem csak fekete képernyő jelenik meg, hang viszont van közben. Egyéb VR alkalmazásokkal nincs gond csak youtubbal.
Köszi!

Laci

üzenetek