MyAudio Series7 708AG bemutató

A 7 hüvelykes, 3G-vel felvértezett tablet kiváló példa arra, hogy olykor vehetünk jót is olcsón. – írta: Jim Tonic, 11 éve

Adatátvitel, akkumulátor

Az eszköz képes SIM-et fogadni. Sajnos a beépített modemről nincs információm, de valószínűleg HSPA képes. Telefonálni nem lehet vele, és az SMS sem elérhető. A gyári böngésző jó és villámgyors, a Chrome is alapból elérhető.

[+]

Van WLAN, Bluetooth, GPS nincs. A Wi-Fi képességeiről olyan információkat lehetett hallani, hogy dobálja a hálózatot, esetleg gyenge a jel. A képen látható mérést a routerrel egy szobában végeztem, de három szobával, három fallal és 10 méterrel odébb sem esett 46-48 dBm alá. A hálózatot egyetlen egyszer sem dobta el. Az eredmények jobbak például, mint amiket a Defymmel mértem.

DLNA-ról, NFC-ről nincs információm, FM-rádió sincs. Van viszont egy 4100 mAh-s akkumulátor, amely fényerő függvényében bírja a kihívásokat. Kis fényerővel 6-6,5 óra elérhető internetezéssel is, nagy fényerőn viszont 3-3,5 óra alatt lemerül az akkumulátor. Ez elsőre ijesztőnek tűnhet, azonban ilyenkor olyan háttérvilágításról beszélünk, amitől már le lehet barnulni.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!