Naruto Ultimate Ninja Storm 3

Konoha elsőszámű hyperaktív nindzsája újra akcióban, és jobb, mint valaha! Vigyázat, spoileres részek! – írta: Crydan, 11 éve

Történet, Menürendszer

A történet Naruto születésétől indul, mikor is egy maszkos férfi, ellopja a Kyuubit (Kilencfarkú róka), és a segítségével Konoha ellen fordul, de a terveit a Negyedik Hokage akadályozza meg, majd a falu megmentése érdekében feláldozza az életét, és újszülött fiába zárja a Kilencfarkút, remélve, ő lesz az, aki az erejével megfékezi a maszkos fickót, mielőtt véghez vihetné a tervét.

Negyedik Hokage vs. Tobi

16 évvel később kitör a Negyedik Nagy Ninja Háború, melynek célja, hogy megszerezzék a 9 Bijuu-t (Farkasdémonok), és feltámasszák a Tízfarkút, hogy az erejét felhasználva az egész emberiséget egy hatalmas illúzióba száműzzék, ahol béke és nyugalom van. Ez azonban csak álca a világuralom megszerzésére.

Az öt Nagy Ninja Nemzet egyesíti erejét, hogy felvehessék a versenyt a Bijuu-k ellen, és megvédjék a megmaradt Jinchuurikiket, viszont miután Naruto kitanulta, hogyan uralja a Kilencfarkú erejét, a Nyolcfarkúval szövetkezve a harctérre sietnek, hogy véget vessenek a harcnak és békét hozzanak a világra.

Az Egyesített Shinobi Haderő Gaara parancsnokkal

A történet innentől sok mellékszállal folytatva halad tovább, ahogy haladunk a harcokkal és végezzük a küldetéseket. Azt is érdemes megemlíteni, hogy a játék esetenként jelentősen eltér az alaptörténettől, viszont cserébe látványos jelenetekkel kárpótol minket. Egy újabb ok, amiért az újoncok ne ezen játék alapján alkossanak véleményt a sorozatról.

A főmenübe lépést követően 3 fő irányba indulhatunk, az elsőben a Ultimate Adventure módban a sztorit vihetjük végig, és csinálhatjuk meg a mellékküldetéseket. A második Free Battle menüpontban offline meccseket és bajnokságokat játszhatunk, míg az utolsó Online Battle menüpont alatt másokkal mérhetjük össze képességeinket.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt