Nokia PurityPro by Monster fejhallgató

Prémium kategóriás(nak mondott), összecsukható vezeték nélküli (bluetooth-os) fejhallgató NFC-vel. – írta: PowerBuldog, 9 éve

Külső

Négyféle kivitelben elérhető a füles. A fekete és fehér mellett kicsit extrémebb citromsárga és piros szín elérhető még. Én az utóbbit választottam, mondjuk kizárásos alapon, mert csak ez volt készleten.

Helytakarékos, összecsukható designja van, és ebben a formában szépen el is fér a mellékelt kis szütyőjében.


Összehajtva

Kezdjük talán a legfontosabbal: hogy kell bekapcsolni? Nos, ennél egyszerűbbet talán még nem is láttam. Első lépésben szét kell hajtani.... második nincs. Ugyanis ahogy széthajtottuk, már be is kapcsolt. Ugyanez persze visszafelé is igaz: összecsukva készenléti állapotba kerül.

Az egésznek a kulcsa a szárakba rejtett mikrókapcsoló, ami széthajtásnál aktiválja a készüléket.


A "bekapcsoló gomb"

Kicsit körbejárva találunk egy eldugott NFC jelet a bal oldalon. Ahogy sejteni lehet, párosításra szolgál. Ha be van kapcsolva a készülékünkön az NFC, akkor csak hozzá kell érinteni és már fel is ugrik a párosítás.


Az NFC embléma a jobb oldalon

A bal oldalra kerültek a léptető gombok, amit középen a lejátszás/hívásfogadás gomb tör meg. Ugyanezen az oldalon alul pedig egy micro USB csatlakozó és egy 3.5 mm Jack bemenet található.

Ki is térnék a 3.5 mm-es Jack lényegére: lemerült állapotban is működik vele a készülék. Igaz, ha lemerült, akkor az aktív zajszűrésről értelemszerűen le kell mondanunk.


Gombok és csatlakozók a bal oldalon

Jobb oldalra valamivel kevesebb gomb került. Hangerőszabályzók és egy Bluetooth ikonnal ékesített apró gomb alul. Előbbi értelemszerűen a hangerőt szabályozza. A Bt gomb viszont azoknak jön jól, akiknek nincs NFC a készülékén a párosításhoz. Másrészt villog, ha csatlakoztatva van.


Gombok a jobb oldalon

A szárai széthúzhatóak, fülrésze kellemesen párnázott. A felső összekötő rész is puha párnás. Mindkét oldal egész nagy tartományban mozgatható. Nem hiszem, hogy volna olyan ember, akire ne illeszkedne tökéletesen.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények