Ramos T13FHD a jóképű média lejátszó

A Ramos T13FHD-t szeretném bemutatni, ami nagyon szépre sikeredett és a magyar feliratokat is támogatja. – írta: kenand, 14 éve

T13FHD dizájnja

Nekem első pillanatra megtetszett a készülék. Nagyon jól néz ki. Meglehetősen jó minőségű anyagokat használtak fel a külső ház megalkotásához. Az LCD panelt körbevevő keret cink-magnézium ötvözetből készült. Marketing duma szerint jól bírja a kéz izzadása által okozott korróziót, mindenesetre feldobja a készülék külsejét és masszívabbá is teszi azt. A lejátszót hátulról jó minőségű, sima jó tapintatú fehér színű műanyag burkolja. Egyszerűen jó ránézni és kézbe venni. Az LCD 5", és vékony keret veszi körbe. A PMP csak egy kicsivel nagyobb, mint a beépített LCD képernyő.

A lejátszó bal oldalán található a 3.5mm jack aljzat a fülhallgatónak, ugyanekkora méretű csatlakozó a komponens kimenetnek (analóg HDTV). A le-fel gomb (sok mindenre nem használjuk a következő videó/audio fájlra ugorhatunk vele) és a kombinált képernyő kikapcsoló-lezáró/ ki-be kapcsoló gomb. Ha röviden nyomjuk a képernyőt, ha hosszan, a teljes készüléket kapcsolja ki és be.

A készülék jobb oldalán található a MicroSD aljzat, az 5V-os DC bemenet, mini-HDMI kimenet és a mini USB (B típus) ki/be menet.

A lejátszó alján látható a hangerő szabályozó gomb és a távirányító infra portja.

A lejátszó hátoldalára egyetlen hangszóró került. A hangerő sajnos nem túl erős. Csak csendes környezetben használható füles nélkül. FM transzmitter sincs benne, de de akinek ez hiányzik az olcsón vásárolhat magának a Dealextreme-nél
A készüléket döntően az érintő képernyőjével irányítjuk, de néhány dolgot nyomógombbal is elintézhetünk. Nekem személy szerint hiányzott az Ainol V9000HDA escape gombja, amivel egy menüvel ugorhatunk feljebb, és pont bal kezünk mutató ujj alá esik.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények