Coleman MacKenzie cabin 6 blackout sátor teszt

Nézzük mit tud a 2019-es év legjobb családi sátra és hogyan álja meg a helyét a Coleman innováció 2022-ben. – írta: Csabroncka, 2 éve

A gázlámpás logó

A cikkben szereplő termék és teszt nem reklámnak minősül! A tesztek elsősorban abban tudnak segíteni nektek, hogy a lehető legjobban tudjátok kiválasztani a megfelelő sátrat a kempingezéshez. Számos olyan részletes paramétert és funkciót ismertetek, amiket a korábbi "Kempingezés és sátrazás" cikkembe képtelenség beletömöríteni.

A pici piros gázlámpás logó sok kempingezőnek ismerős lehet, vagy már találkozott és használt olyan termékét a cégnek, melyet William Coffin Coleman 1900-as évek elején alapított. A hogyan válasszunk kempinglámpát fejezetben már utaltam arra, hogy az Egyesült Államokban Coleman-lámpaként terjedtek el a túlnyomásos petróleumlámpák amikről a cég eredeztette logóját. Számos szabadtéri és kempingfelszerelést gyárt azóta is chicagói központú vállalat, melyek rengeteg új innovációt kapnak évről-évre. A sátor tesztben a prémium sátraik egyik zászlóshajóját fogom bemutatni, mely régóta a Mackenzie családnevet viseli.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

  • Kempingezés és sátrazás

    Tippek és trükkök a sikeres sátras kempingezéshez, hogy ne legyen gond az eső, a nap, a szél vagy a rovarok.