[RIOS ERROR]

Steelseries 3H v2 - A legkisebb

Pontosabban a legkisebb másodszor, mivel a 3H is átesett a "H" termék családba tartozó fejhallgatók modell frissítési hullámán. – írta: bunfi, 10 éve

Használhatóság - Mobil

Zenehallgatásra is bátran ajánlhatom, mert mind az MP3 lejátszók, mind az okostelefonok képesek kihajtani a kicsit nagyobb, 50 Ohm ellenállású fejhallgatót. Hangja ebben az árkategóriában teljesen korrekt, és lévén, hogy legtöbbször csak 192 kbit-es mp3 fájlok lejátszására lesz használva, nem is érzem szükségesnek a komolyabb drivert.

Hangja a mostanában oly divatos mély hangok kiemelése felé megy el, ami néha már egy kicsit zavaró, és negatívan befolyásolja a zenehallgatás élményét. Zajos környezetben viszont kifejezetten hasznos, zárt kialakításának és a mélyeket kiemelő hangzásvilágának köszönhetően nem szűrődik be a metrón/villamoson mellettünk ülők csacsogása vagy a menetzaj egy része, mert a jó öreg orosz/csehszlovák technika még nem lett olyan jól hangszigetelve, mint az Alstom vagy Combino szerelvények.

Telefonálás tekintetében már kicsit érdekesebb a kép. Manapság nem szokatlanok az utcán még a teljes méretű, főképp otthoni felhasználásra készített fejhallgatók sem, így nem fog a használó kitűnni a tömegből. Viszont a hívásfogadáshoz már elő kell venni a telefont és ki kell húzni a mikrofont is, ami nem lesz egyszerű, ha nagyon visszatoltuk a házába. Emellett az Y közösítő sem túl kényelmes vagy zsebbarát megoldás, hasonlóan a hangerőszabályzóhoz.

A legnagyobb probléma azonban az, hogy elég nevetségesnek hat a használója, legalábbis a saját tapasztalataink alapján eléggé furcsállották, megnézték az emberek, hogy mégis mi ez rajtunk, mikor már szinte átvedlettünk telefonos kisasszonnyá a kihúzott száron lévő mikrofon miatt.

Hangerőben és hallhatóságban jól viszont kellően ellensúlyozza ezt, még a zakatoló hármas metrón is hallható és a másik fél számára is érthető maradt a beszélgetés.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

[RIOS ERROR]

Azóta történt

  • AKG K450 és K550

    A két fejhallgató vásárlásával nem lőttem mellé: a kisebbik utcára, munkahelyre, nagyobbik számítógép mellé ideális.

  • Hama uRage Explode Evo bemutató

    Megfizethető ár, kényelmes viselet, kellemes hangzás. Ezek nem a gamer headset jellemzői?

  • CM Storm Sonuz

    Futurisztikus megjelenése és nagy mérete ellenére nem lehet rá panasz a Cooler Master mikrofonos headsetjére.

Előzmények

[RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR]