THL T100S bemutató

Az első igazi 8 magos mobiltelefon Full HD kijelzővel, 2 GB RAM-mal, két, egyenként 13 MP-es kamerával, egyenesen Kínából. – írta: pisketer, 10 éve

Multimédia, összegzés

Kamera: ettől nagyon féltem, mert itt könnyű spórolni, az Antelife ügyfélszolgálata szerint mind a két kamera a Sony-tól származik, egyébként mind a kettő 13 MP-es a hátsó autófókusszal és LED-vakuval kiegészítve. Ez adott okot némi bizakodásra, szóval az első dolgok közé tartozott, hogy fotózzak.
Tudom, hogy nincsenek csodák, hogy optika nélkül, apró érzékelővel soha nem lehet majd összehasonlítani ezeket egy igazi fényképezővel, de nem is ez a cél. Viszont a képek szerintem teljesen jók. Rendben vannak a színek, alig van zaj. Nekem bejön, de ti döntsetek róla. Teszek fel pár tesztképet, nem nagyon másztam bele a beállításokba, de volt olyan is, hogy itt volt több telefon, és próbáltam csinálni összehasonlító képeket is.






Akkumulátor. Mit írjak? Itt is az a baj, hogy a Huawei simán ment két napot, persze azt nem nyomkodtam ennyit, és 2900-at csinál AnTuTun. Szóval az akku 1 nap és nem több. Ezzel valaki vagy megbarátkozik vagy vesz valami nagyobbat, amibe belefér egy 4000 mAh-s.

Összességében pont olyan, amilyet szerettem volna, mindent tud, amit egy csúcstelefontól elvárhatok 2014-ben, de ami szerintem a legfontosabb, hogy nagyon gyors.

Azóta történt

Előzmények