Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" mélyvíz

Figyelem! Mindenki saját belátása szerint kezdjen hozzá ezekhez a műveletekhez! – írta: Criminal017, 8 éve

ROM

MIUI alapú ROM-ok:

MIUI7

Global stable: [link] (older versions fülre kattintva)

China stable: [link] (older versions fülre kattintva)

Xiaomi.eu stable, developer: [link] (az utolsó MIUI7 alapú dev ROM a 6.5.26, a stable verzióból pedig a 7.5)

Fastboot: china stable, global stable, global developer

Ezek a fastboot romok nem a legutolsó MIUI7 kiadások, telepítés után frissülni fognak.

MIUI8

Global stable, developer: [link]

China stable, developer: [link]

Xiaomi.eu stable, developer: [link] (developer verziók 6.6.16/17/18-tól)

Fastboot: [link] Az összes verzió, tehát: global stable, global developer, china stable, china developer tölthető a linkről.
Ezeket keresd:

Mit tartalmaznak a ROM-ok?

Global stable: hivatalos ROM, havonta vagy ritkábban frissül, OTA-n is. Kínai alkalmazásoktól mentes, Google alkalmazásokat tartalmaz. Angol nyelven használható.

Global developer: hivatalos ROM, hetente frissül, OTA-n is. Kínai alkalmazásoktól mentes, Google alkalmazásokat tartalmaz. Magyar nyelv és lokalizáció van benne.

China stable: szintén hivatalos ROM. Havonta vagy ritkábban frissül ez is (OTA), a kínai alkalmazások megtalálhatóak benne. GAPPS csomagot külön kell telepíteni rá. Angol és kínai nyelvet tartalmaz.

China developer: Hivatalos, hetente frissülő ROM, OTA-n is. Kínai alkalmazásokkal, de GAPPS nélkül. Angol és kínai nyelvű.

Xiaomi.eu stable: a china stable az alapja, de kipucolták belőle a kínai alkalmazásokat és telepítették a Google keretrendszert. A frissítése megegyezik a china stable frissítési időpontjaival, az OTA kiszámíthatatlan, nem mindig működik, ezért manuálisan kell frissíteni. MIUI7 7.5 (stable) verziótól tartalmaz magyar nyelvet. Köszönjük a MIUIHU csapatának!
Nyitott bootloader + TWRP szükséges a telepítéséhez.

Xiaomi.eu developer: china developer az alapja, tehát hetente frissül, OTA-n nem. Google keretrendszert tartalmaz, de kínai applikációkat nem. Manuálisan frissíthető. MIUI8 6.6.30 developertől már tartalmaz magyar nyelvet. Köszönjük a MIUIHU csapatának!
Nyitott bootloader + TWRP szükséges a telepítéséhez.

!!! Verzióváltás (developer -> stabil; újabb verzió -> régebbi ver. stb.) esetén mindig tiszta telepítést kell alkalmazni! [link]

Felhívás:

Legyél TE is MIUI Global ROM fordító! Hiányzik a magyar nyelv és van affinitásod az angol és a MIUI nyelvéhez? Itt tudsz a ROM fordításához Crowdin-on csatlakozni: [link]; itt pedig az ún. Mi Apps fordításához: [link]
HAJRÁ!

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények