Xiaomi Yi Small Ants Camera - olcsó biztonsági kamera Kínából?

Lehetséges 10.000 forintért egy valódi, működő biztonsági kamera, amely távoli eléréssel is rendelkezik? – írta: mrgergoke, 9 éve

Bevezető

Egy újabb Xiaomi termék. Mostanában amúgy is járt nálam pár, de ilyesmi még sosem. Különösen izgalmas cikk következik tele információkkal, úgyhogy nem is húznám tovább az időt.

Akik régebb óta olvassák már a cikkeim, vagy csak visszalapoztak a régebbiekhez is, azok tudják, hogy régebben volt egy pár hónapos időszak, amíg rendszeresen TomTop kütyüket teszteltem. Egy vásárlás erejéig most visszatértem hozzájuk. A kiszolgálás mit sem változott.

Még egy pár szót a lecsókolbászok előtt. A TomTop az egyik legrégebb óta fennálló kínai webshop, és bár az áraik nem egészen verhetetlenek, az egyik legjobb ügyfélszolgálattal rendelkeznek a tapasztalataim szerint. Márpedig aki beszélt már a Tinydeal, vagy a Pandawill ügyfélszolgálatával, az tudja, milyen az, amikor balták potyognak az égből és te önszántadból beállsz egy alá. Garanciális kérdésekben még sajnos nincs tapasztalatom náluk, viszont akármikor írtam, nagyon segítőkészek voltak velem, ami távolról sem mindig elmondható a kínaiakról.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt