Képregény topik - Kultúra, művészet, média fórum

üzenetek

hozzászólások


ripla
(őstag)

Én ezt vettem meg 2 hete. Zsír új kiadvány, a megjelenés napján lett rendelve. Klasszikus stílusú rajzolás, Rob de la Torre nevű művésztől. Nagyon bejön, hogy egy az egyben mintha maga Buscema rajzolta volna. A kompozíció, a beállítások, a mozdulatok, minden passzol.

[ Szerkesztve ]


ripla
(őstag)

Még egy, hátha érdekel.
A Bubi Bolt márciusi egyik kiadványa ez lesz. Alapból ajándék füzet előrendelőknek, szóval csak 24 oldal. Viszont nagyon limitált példányszámokat nyomnak belőle, hamar elfogy.

Szintén szuperhősös, csak fantasy stílusban.


Dilikutya
(félisten)

Kingpin Marvel Albumok Extra 1: [link]
Kingpin Marvel Albumok Extra 2: [link]


reelc
(veterán)

Nagyon belenyúltunk a Conanos megjelenésekbe, friss hír, hogy jön a Fumaxtól májusban a 6-ik kötetük.


Dilikutya
(félisten)

Érdekes, hogy nekik a vaskos, drágább kötet bejött. A Kingpin írta nemrég, hogy nekik nem volt nagy siker, nem is lesz folytatása egy darabig biztosan.


Golden9
(addikt)

Hulkalien.


reelc
(veterán)

Itt fent van mindkét verzió adatlapja, mintaoldalakkal, előrendelési elérhetőséggel.


Dilikutya
(félisten)

A limitált fekete-fehér?


reelc
(veterán)

Igen, és sokkal nagyobb méretű.


reelc
(veterán)

Gondolom több oka lehet.
Pl. az író vagy a rajzoló.
Vagy van akinek az album formátum nem jön be.
Stb.

Most nézem, a Kingpin 4 éve ad ki albumokat, és csak a limitált Alex Rossos fogyott el, de az hamar.


WhiteWalker
(nagyúr)
Blog

Köszi az ajánlást , a Tokyo Ghost tetszetős , nem olvastam még , de hallottam róla.
Megnézem ezeket :R


Dilikutya
(félisten)

Az Alex Ross F4 kicsit kilóg, eleve kemény fedeles, album olyan csak ez az egy volt


reelc
(veterán)

Ráadásul limitált is volt (kis példányszám) és kb. világpremier.


ripla
(őstag)

Csak engem akaszt ki, hogy képregény dömping van kis hazánkban, de a képregény TÁROLÁS néven úgy kell összevadászni mindenféle titkos helyekről, eldugott webshopokból, szóbeszédek alapján a kartont, fóliát, hordozótáskát?
Pedig egy magára valamit is adó képregény-fogyasztónál ennek ugyanúgy fogyóeszköznek kellene lennie, mint pl. a felcímkézett dividernak (ami szintén olyan mint a fehér holló).

A legutóbb már külföldről rendeltem 12 darab vászonból készített, direkt képregény tárolásra kialakított, merevített oldalfalas táskákat, mert kis hazánkban egészen egyszerűen senki nem árul ilyet. A fólia is olyan, hogy talán 2 helyet tudok ahol vásárolható, de a hozzá való kartonok már luxus kategória, ahonnan szoktam venni, ott már hónapok óta kifogyott és még mindig nem pótolták.

[ Szerkesztve ]


cactuar
(aktív tag)

"Figyelem, nagyon fontos poszt következik!

Mint már tudjátok, idén befejezzük a Star Wars kiadást, ami mostanáig lefedte a kiadói kapacitásunk jelentős százalékát. Ez azt jelenti, hogy lehetőségünk nyílt a jövőben teljesen új területeket, brandeket felfedezni, és az egyik ilyen elképzelésünk egy saját DC Univerzum megteremtése lenne.

Mit jelent ez?
Bár DC Comics kötetek már évtizedek óta és a mai napig jelennek meg magyar nyelven, úgy gondoljuk, hogy ez az univerzum még mindig rengeteg kiaknázatlan kincset rejt magában. Számos ikonikus történet nem látott még idehaza napvilágot, némelyeket pedig már csak antikvár állapotban, nehezen lehet beszerezni.

Mi alapvetően három főbb csapásirányt tűznénk ki célul:
- Adnánk ki kerek egész, önállóan is élvezhető címeket,
- Szemezgetnénk hosszabb terjedelmű, hiánypótló sorozatokból,
- Továbbá elhoznánk régi klasszikusokat is, köztük akár olyan címekkel, amik korábban ugyan jelentek meg magyarul, de ma már ritkaságnak számítanak.

A mi kiadásunk értékét növelné, hogy minden képregényt nagyalakú, keménykötésű, a jelentőségükhöz méltó kivitelben szeretnénk prezentálni számotokra. Teljes történeteket, kihagyás nélkül.

Mitől függ „a Szukits DC Univerzuma?”
Tőletek, az olvasóktól. Ugyanis még nem szerződtünk le semmire, ez a poszt csupán igényfelmérés. Ellenben már összeállítottunk egy kezdeti elképzelést 13 DC Comics kiadású kötetből, ami lefedi a fentebb írtakat. Ezúttal is nagyon hangsúlyosan arra kérünk titeket, hogy jegyezzétek elő azokat a kiadványokat, amiket szívesen olvasnátok magyarul, magas minőségű gyűjteménykötetben! Ha elegendő számú előjegyzés gyűlik össze a weboldalon, csak akkor tudunk belevágni a felvázolt projektbe.

Megköszönjük, ha más rajongótársakhoz is eljuttatod a hírt.

DC Univerzum - igényfelmérés

És hogy mi a helyzet a The Boys - A Fiúk és az Invincible - Legyőzhetetlen felmérésünkkel? Nos, annyit mondhatunk, hogy ez a vonal sincs elfelejtve!"


ripla
(őstag)

Supergirl? Swamp Thing? Green Lantern? JUSTICE LEAGUE DARK!? :Y
Utóbbi kötet teljes, komplett kiadása jelenleg kicsit több mint 50.000 forintért megy ott, ahonnan én szoktam vásárolni angol nyelvű köteteket! Amúgy 1648 oldal a teljes sor.
Jézusom ez a hír... hova rakjam majd őket? Hova rakjam? Nincs már polcom se több. :D

[ Szerkesztve ]


cactuar
(aktív tag)

Nekem amúgy nem tetszik a Szukitsnak ez az előjegyzős rendszere. Bejelentettek most egy csomó mindent, + korábban a Boyst és az Invinciblet is, de fele lehet nem is valósul meg, mert nem kap elég előjegyzést.
Vannak évekkel ezelőtti előjegyzéseim, amikre még mindig várok, hogy elkészüljön.


Dilikutya
(félisten)

Nekem semmim sincs, igazán nem.is tudom, mire jó a karton, hogy jó tárolni. Mondjuk nem sok füzetes kiadványom van, többnyire köteteket veszek, azokból több is jelenik meg.


reelc
(veterán)

Érdekes, hogy ebből egy csomó olyan, ami lehetne Fumaxos is.
Nem csak a kemény fedeles formátum miatt gondolom.

Konkrétan a Black Labeles és DC Vertigo kiadványokra gondolok.
A Fumax adott már ki több Black Labelest, a Kingpin talán egyet?

Ennyire megnyílt volna a DC a kb. egy évig tartó nem szerződnek korszak után?

üzenetek