Amazon Fire TV stick/box - TV & Audió fórum

üzenetek

hozzászólások


pkaresz
(senior tag)

:K :K


zotyorage
(újonc)

Nekem nem töltötte le, az HBO Max app ugyan kirak egy download gombot, de utána azt írja, hogy nem található ilyen app a store-ban, amit pedig kézzel tettem fel az APKMirror-ról az ugyan elindul, de lassú és kezelhetetlen.


pkaresz
(senior tag)

A stick, appok, keresés, video tv, nem is kell beírni ott a Max ikon.
Letölt bejelentkezik, használ.
Nálam így volt.
Jah a HBOMax ot töröltem, uninstal, elötte.

[ Szerkesztve ]


gyűrű
(addikt)

A kézzel felrakott hbomaxot töröljétek. :)


pkaresz
(senior tag)

:K :K


kzkz
(őstag)

Nekem azt írja egy 4K Max gen 2. és egy 4K 1. gen-en, hogy Unavailable, pedig a kompatibilis eszközök között ott vannak a listában, mégse engedi telepíteni! A régi HBO Max-ot uninstalláltam.

Május 21 az app utolsó verziója az appstore szerint..


zolikaDB
(veterán)
Blog

Mehet is az összefoglalóba :D


Imi1981
(veterán)

Először elfelejtettem törölni a hbo maxot így nem sikerült a MAX telepítés . Majd hbo max töröltem és újraindítottam a fire tv 4k max gen2-t és gond nélkül felment a max és működik is rendesen. Most már ezzel se kell mokólni.


racing74
(csendes tag)

Én az áruházból nem tudtam letölteni, azt írta, hogy az app nem elérhető, régió/országváltással sem sikerült. Viszont a apkmirror-ról letöltött és telepített verzió (talán május 8.) meglepően gyorsan és egyszerűen lejött, tökéletesen működik, de a régit törölni kell és az újra be kell jelentkezni. Két stick-ünk van, mindkettőn így csináltam. Az új alkalmazás gyorsabb mint a régi.


zotyorage
(újonc)

Köszi, ez volt a megoldás, a kézzel felrakott HBOMax-ot, és a szintén kézzel felrakott Max appot is töröltem és utána már engedte a store-ból telepíteni, működik is.
Köszönöm.


pkaresz
(senior tag)

Szívesen! :)
Nm.


gabo01
(senior tag)

Hátha valakit érdekel. Most kérdeztem meg a MAX ügyfélszolgálatot, hogy a 33%-os kedvezmény átvihető-e a prémium csomagra? Ezt a választ kaptam:
"A 33% kedvezmény csak a havi díjas Standard csomagra vonatkozik. A 33%-os kedvezmény nem vihető át más csomagra. Nem kombinálható más előfizetési csomaggal." :O

Pedig jó lenne a 4K és az atmos is de az 1870Ft-os kedvezményes standard a 3890Ft-os prémiummal szemben elég aránytalannak tűnik. :W


gabo01
(senior tag)

Ezen még finomíthattak volna. Nem hiszem, hogy sok kedvezménnyel rendelkező standard csomagos előfizető váltana fel több mint dupla havi díjért a prémiumra! :F


koncsik
(MODERÁTOR)
Blog

:K


zseko
(veterán)
Blog

Ritka fos keresője van az amazonnak.
Beírtam az appstore-ba hogy Max, erre kiadta az HBOGo-t és a HBO Max-ot... :U
Próbáltam böngészőből, na az még ótvarabb megoldás. Közben keresés alatt kiderült, hogy nincs is régió beállítva a stickhez, így beállítottam Magyarországot, majd adtam egy restartot neki, így végül megjelent a Max. Telepíteni persze nem telepíti, mert

App not Found
The app you are looking for could not be found.

:U

Úgy néz ki, hogy gyakorlatilag semmit nem tudok telepíteni - játék, egyéb, stb. - mivel mindenre a fenti hibát adja vissza.
Régebben egyébként a 1-click-es baromsága miatt nem telepített semmit, ez most legalább új...

#8817 gyűrű akkor adok neki még pár resetet hátha az is segít... :D

[ Szerkesztve ]


gyűrű
(addikt)

Lehet hogy kell kis idő míg végigfut a régió beállítás az amazon szervereken. Biztos nálad is elérhető lesz.


blakey
(titán)

Nekem keresni sem kellett, a főoldalon az ajánlott alkalmazások között szerepelt, egyszerűen telepítettem.


zseko
(veterán)
Blog

Miután állítottam be régiót, már nekem is.
Viszont továbbra sem telepít semmit.


mikrofon
(veterán)

Nekem inkább az a bajom, hogy eddig 1.600HUF/hó -ért néztem 4K ban, most meg növekedett párszáz HUF-ot az ár és 1080p lett a felbontás. Míg a 4K DV + Atmos minőség 3.900HUF/hó... Ez az énszememben brutális drágulás.....

#8812 @gabo01 így én le is mondtam. Nem fogom a 4k tartalmakat HD-ban nézni úgy hogy fizetek is érte. A 2,44- szeres árat ugyan azért a szintért pedig nem nyelem le, mert ez gáz szerintem!

[ Szerkesztve ]

üzenetek