Android dual SIM okostelefonok - Okostelefonok fórum

üzenetek

hozzászólások


Jenne
(senior tag)

Sziasztok!

Már régebben írtak ide utoljára, de remélem olvassa majd valaki.
Segítséget szeretnék kérni. A telefon egy Samsung Galaxy A32 LTE. A telefon a feleségemé. (én már idősebb vagyok és nem nagyon vagyok képben ezekkel a beállításokkal)
A kezdőképernyőre ki lett téve egy gyorsindító ikon, az enyém. Már többedszer előfordult, hogy a feleségem ha kap például egy SMS-t, akkor hozzáér ehhez az ikonhoz is és azonnal hív engem, pedig nem is akarta. A kérdésem az lenne, hogy és maradna ez a widget a kezdőképernyőn, ha ezzel szeretne engem hívni, akkor beállítható egy plusz lépés, például rákérdez vagy hasonló, hogy nem azonnal hívjon? Elkerülve a véletlen hívás indításokat.
Előre is köszönöm a segítséget és elnézést kérek ha körülményesen kérdeztem.
Ez a telefon előtt egy Samsung S6500 Galaxy Mini II telefonja volt, ott mindig két lépés kellett, ha engem akart hívni. Megérinteni az én widgetemet a kezdőképernyőn, majd a következő ablak ami előjött, abban a zöld telefon ikonra érinteni(Hívás). Valami ilyesmit szeretnénk ennél is, de nem tudom hol és hogyan lehet ezt beállítani a Samu A32-ben. Ha lehet/van-e egyáltalán ilyen beállítási lehetőség.

üzenetek