Apple Watch - Tartozékok, egyebek fórum

üzenetek

hozzászólások


hitchins
(őstag)

Hasonloan erzek. Mindig szemezek az apple watch-csal de igazabol nem tudom minek.
Korabban volt egy S7 de par honap utan eladtam. Valojaban 1-2 het utan kb semmit nem hasznaltam ki belole.
Mult heten vettem egy ultrat. Tetszik formara, de lehet hogy meg a 14 nap vege elott megy vissza a feladonak.

Kb annyi haszna van hogy neha nem kellene telefont vinni (pl strandon elerheto vagyok es fizethetek) illetve veszhelyzetben jol johet.
Ezen kivul a legtobb feature szerintem egy felesleges hulyeseg amire valojaban semmi szukseg de jo marketinggel eladjak.

A fals dolgokrol nem is beszelve.
Pl: kaloria szamolas.
Sajnos tobb tesztet is neztem olvastam hogy a mert kaloria nem valos. Egyes esetekben akar 80%-ot is tevedhet. Ami durva.
De legyen csak 10-20% mar ez is donto faktor lehet ha valaki pl dietazik. Ha ekkorat tevedhet akkor minek.
Volt nalam egy garmin es teljesen mast mert a ket ora.

Alvas app sokszor koszono viszonyban nem volt a valosaggal. Mikor ejjel dolgoztam vagy filmeztem ugy erzekelte alaszok. Alvast meg sokszor nem regisztralta.

Az ilyen olyan ertekek nezegeteset meg nem is ertem. Erdekessegnek ok, de szerintem ha valaki nem elsportolo teljesen felesleges ilyen olyan ertekeket elemezgetni. Egy sportos eletmodhoz vagy akar fogyashoz pedig elhatarozas kell nem ora.
Nem tudom hany embert lattam mar aki azt hitte majd ettol fog megvaltozni az elete. Mericskelt mindent aztan 2 het mulva ette a rantott hust hasabbal es csodalkozott hogy nem megy a fogyas.

Szoval jopofak ezek az orak, es van egy ket hasznos tulajdonsaguk de osszesegeben ez egy jo pelda arra hogyan lehet marketinggel befolyasolni az embereket.
mondom ezt ugy, hogy nekunk is 3 watch van itthon. :D Bar mint emlitettem lehet az ultra megy vissza.

[ Szerkesztve ]

üzenetek