Büszke apukák és anyukák topikja - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


MR_Joe
(aktív tag)
Blog

Ilyen fogkefénk van "nekünk" is :)) Néha el kell játszani a kisebbikkel, hogy "már halljuk, ahogy jönnek fel a lépcsőn a fogmanók, hogy bebújjanak a szádba", de utána nagy vigyorgások közepette nekiáll fogat mosni :)
A nagyobbik már okos, a legkissebb meg épp az előbb rúgott pofán, miközben hallgatóztam "anya" hasán :)

Csiga85: 1,5 gyereknél mennyi az 1.? Mekkora lesz a korkülönbség? Mikor lesz a félből egész? :DDD (ha július után, akkor még lesz esélyem elmondani, hogy kétszer annyi gyerekem van mint neked :D)

[ Szerkesztve ]


twine
(addikt)

"a legkissebb meg épp az előbb rúgott pofán, miközben hallgatóztam "anya" hasán"
:C

Jó egészséget a családnak ;)
Épp a napokban néztük vissza videón anya hullámzó pocakját...
Furcsa, hogy pislantottunk egyet, és "máris" 2 éves,,aki önálló akarattal rendelkezik, és követeli a kekszet...amikor nemrég még bent "hullámzott" a pocakban...

Szoktuk is néha mondani az asszonnyal egymásnak, mikor van egy perc nyugalmunk, a fiam meg nyugiban játszik a kisautókkal ,hogy:

"-te figyelj már,,,hogy került ide ez a gyerek?
-én nem tudom, azt hittem te hoztad..."
:D


Csiga85
(csendes tag)
Blog

Lányunk július 7-én lesz egy éves... :R 17 hónap ha minden rendben megy :U és decemberi lesz...ma megyünk 12 hetes mustrára...be vagyok tojva... :U

[ Szerkesztve ]


emmm
(senior tag)

Úgy néz ki, elkezdett fogzani a gyerek. :D Tegnap volt 8 hetes, de asszony most szólt, hogy fehérlik az alsó ínye...és rettentő nyűgös volt tegnap is, meg ma is.

Dologel + Viborcul kúp kombinációt találtam rá, van valami tapasztalat? Valaki írta múltkor a Nurofent is, mint "csodaszer"... :D


DeFranco
(nagyúr)
Blog

:D anyatej lesz az.

csoda hogy csak most vettétek észre, próbáljátok meg letörölni nedves pelenkaanyaggal.

ha szemes akkor meg szájpenész de azt ne akarjatok.

attól nyűgös hogy szél van.

[ Szerkesztve ]


Goose-T
(veterán)
Blog

Hogyne, persze. :D Nálunk is elkezdett már két hónaposan nyáladzani, rágni és nyűgös is volt gyakran, aztán egy éves korában jött ki az első foga.


Padisah
(tag)

A kisebbik lányunk már az első napoktól nyáladzik mint a fene, minden nap legalább egyszer cserélni kell a feje alatt a pelenkát, mert elázik. A fogínye meg ugyanolyan az első naptól kezdve mint most, mintha bármikor előjöhetne a foga állapot.


DeFranco
(nagyúr)
Blog

nálunk is tiszta nyálgép a gyerek, de annyira, hogy eláztatja a saját felsőjét és naponta többször kell cserélni hogy ne fázzon meg a mellkasa :D


Ghoosty
(őstag)

Nagyon ritkán, de előfordul, hogy foggal születik egy baba.

Tündének 4 hónapos kora körül bújt elő az első foga.


emmm
(senior tag)

Ismerősi körben volt olyan, akinél elkezdődött, aztán 3 nap után kibújt 4 fog egyszerre alig 3 hónaposan, minimális nyűgösséggel. Tesóméknál 4 hónap nyűgösség után volt csak 1 fog, 5. hónapban kezdődött. Egyik ilyen, másik olyan.

Csak kérdeztem, nem kell egyből hülének nézni :U


MR_Joe
(aktív tag)
Blog

Dentinoxot használtunk fogzásnál, bár nekünk nem volt túl nyűgös egyik sem.

Csiga85: 17 hónap? Az kemény :D Nem tudod mibe vágtad a fejszédet :DDD Nekem pont két év van a két kölök között, de kemény volt az eleje..mostanra összenőttek és várják a kittesót :) Mostmár lesz segítség itthon :)


DeFranco
(nagyúr)
Blog

senki nem néz hülének, csak been there, mi is azt hittük fogzik :D


Csiga85
(csendes tag)
Blog

Vladi a hibás! :D

Vladi a férjem... :DDD

[ Szerkesztve ]


Csiga85
(csendes tag)
Blog

őszintén? füldugó és non stop pesztra...2 hónapos korától máig 5 fog...most lesz 11 hónapos...a fogzós kaki meg maga a biofegyver...nyáltenger...nurofen, panadol felváltva és Osanit golyó...Dologél helyett Dentinox...


DeFranco
(nagyúr)
Blog

a két állítás között logikai kapcsolat van? ha igen milyen irányú? ;]


Csiga85
(csendes tag)
Blog

Mai napig guglizom a választ, hidd el... :DD

[ Szerkesztve ]


Csiga85
(csendes tag)
Blog

Egyébként a pálinkás öblögetés... :D nem vicc, kupicába nyalt a csajos 6 hónaposan első fogánál, mikor koccintani akartunk rá... 14 óra egyben alvás követte!!! :D


Melack
(veterán)
Blog

Majd vladi megírja neked programsorban :)


emmm
(senior tag)

Na megnéztem a gyerek ínyét én is. Az alsó ínyén bizony van két kis fehér folt, az bizony nem tej :) van némi cipőfűző szerű nyálképződés is. Délután a hideg cumi végül segített, most kelt, egyelőre nyugis :) szerintem az két fog lesz alul, középen, az ínyen átsejlik.

üzenetek