Büszke apukák és anyukák topikja - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


ZiD
(tag)

Ne izgulj, mi 4-5 hónapja ugyan ezt nézegetjük ;]


CharlieDrop
(veterán)

a logikai kapcsolat az, hogy mindig férj a hibás. punktum

ha férj nincs az élettárs

ha az sincs, az aktuális pasi

ha az sincs, akkor mindenki


emmm
(senior tag)

Ez van :D majd egyszer kibújik.


Vladi
(nagyúr)
Blog

mit nem értesz ezen? Vladi a férj, ergó Vladi a hibás, ugyanis minden esetben férj == hibás fél

Fiatal vagy még... :U

:DDD


tildy
(nagyúr)
Blog

Mi is ekkorul tervezzuk, kb 15-18 honap. Praktikussagi oka is van, legalabb eljatszanak majd egymassal. Nem joa nagy korkulonbseg.

Most kezdtem nezegetnia cumisuvegeket, filozok muanyag vagy uveg legyen, de lehet uveget fogok venni. Avent natural glass.

[ Szerkesztve ]


CharlieDrop
(veterán)

Az üveg azért jó, mert el tud törni :D

és akkor nem kell tovább mosogatni


föccer
(nagyúr)
Blog

Műanyag bőven tökéletes. BPA free cuccból legyen (de szerintem alapból azok az aventes cumik). Ugyan úgy kifőzhető, könnyebb, kezelhetőbb, gyorsabban megmelegszik benne a tej.

üdv, föccer


MR_Joe
(aktív tag)
Blog

Eejnye-ejnye Vladi! Mondjuk együtt érzek veled.."Dzsóné" szerint is mindig én vagyok a hibás :DDD

Tildy: nem azt mondtam, hogy rossz az... azt mondtam kemény :DDD ;)

szerk.: üveg cumihoz - az jó cucc..pláne ha jó vastag, mert akkor ha lepottyan pár percig nézheted, ahogy pattog a konyhában és összetöri a járólapot, majd ő maga is feladja a harcot, miután a lehető legtöbb kárt tette.. ha megpróbálod elkapni csak rosszabb, mert minden más is kiborul ami a kezed ügyében van. Legjobb megoldás olyankor, ha focistákat megszégyenítő módon megrúgod a pattogó cuclit egyenesen belepasszolva a kukába...persze mandínerből még jobb (mert akkor a falon is meglátszik a nyoma:D )
szvsz. a műanyagcucli jobb megoldás :)

[ Szerkesztve ]


tildy
(nagyúr)
Blog

Megvettem vegul az uveget :U

Valahogy a tisztitasat , fertotleniteset a kezdeti idokben, ha szukseg lenne ra, biztonsagosabbnak erzem, mint a muanyaget.

Ezt nem fogja dobalni, leven en fogom fogni , nem o, mindenhol a szobaban pedig szonyeg van. Az etkezo is a szobaban van. Konyhaba kb akkor fog kikerulnia gyerek, amikor mar maszik. A kesobbiekben, mikor majd egyedul hasznalja ugyis atterunk muanyagra, de 0-3 honapos korig ezt tartom jobbnak.

Btw kar volt megkerdeznem ugy latom. :U

[ Szerkesztve ]


föccer
(nagyúr)
Blog

Miert lett volna felwsleges? :) amilor sajat maga hasznalja ahhoz csoros pohar kell, a cumi sima feluletet nem tudja megfogni, megtaftani.


MR_Joe
(aktív tag)
Blog

Osztom Föccer véleményét :) ..és nem volt kár kérdezned. Leírtuk a véleményünket/meglátásunkat a cumikérdésről és Te döntöttél ;) Én amúgy a saját páromból indulok ki, képes bármikor bármit és bárhol eldobálni :DDD pláne ha fáradt.

[ Szerkesztve ]


tildy
(nagyúr)
Blog

Oké, én totál kifigurazasnak vettem:U
Természetesen lesz később több is, egyelőre az első időszakban kell, ha esetleg gond lenne.


MR_Joe
(aktív tag)
Blog

/Troll on: " lesz később több is" - Gyerek, vagy cumi? :DDD /Troll off

Amúgy a csőröspohár anno nekünk is bevált (mikor már tudták fogni), a cumit nálunk nem fogadták el, abból is a DM saját márkás pohara puha szilikonos cuclirésszel :)


mukisrác
(aktív tag)

nálunk pontosan 18 hónap van a kettő között (most 2,5 és 1 évesek a lurkók), és állíthatom tapasztalatból, hogy az eleje nagyon nehéz... de már alakul a dolog, már néha egymással játszanak és a nagyobb tanítja a kisebbet ;)


tildy
(nagyúr)
Blog

Mindketto :) ( Illetve gyerek eseten 3. )

Aztan lehet anyagilag, meg otthonmaradas szempontjabol az lesz a legjobb, hogy mikor 9 honapos koraban visszjaovok dolgozni, akkor mar megint 20-22 hetes legyek, ledolgozok 3 honapot, es megint szulesi szabi. 3 honapot mindenkepp vissza kell jonnom, kulonben ( forintban) milliokat (kb 1-2 millat) kene visszafizetnem a cegnek.

Mukisrac: persze, mocsok nehez, de kesobb is jobb a ksi korkulonbseg, szerintem. Nalam es tesomnal 7.5 ev volt, az mar sok. Meg abba mar bele sem fernenk.

[ Szerkesztve ]


Csiga85
(csendes tag)
Blog

megnyugtató, nekünk 17 lesz a kettő között... :U

[ Szerkesztve ]


twine
(addikt)

Troll on: cumi szerencsésebb,, abból nem lesz gyerek ;] :DDD troll off

Elnézést:B :D

[ Szerkesztve ]


tildy
(nagyúr)
Blog

Masik kerdes: 56-os ruhabol mennyit erdemes? Van eddig egy melegebb kezeslabas, arra az esetre, ha szokas szerint 15 fok koruli kinti homerseklet lenne:D:D , de azon kivul 2 body van, meg egy nadrag+ pulcsi, kicsit keveslem. 62-es meretbol van rengeteg....

Jahm, meg epp idoben sikerult foglalni mara 4d uh-t, elvileg errefele 32. hetig szokas, holnap toltom a 31.-t be teljesen.

[ Szerkesztve ]


emmm
(senior tag)

Nálunk az 56-os méretet kb. 3 hét alatt kinőtte, már azóta a 62-es méretben flangál a csajszi. Mosástól is függ (meg mennyire balesetezi össze a ruhát :D ), nálunk kb. 5-6 darab rugi+body ha jól emlékszem, elég volt (talán volt több is, de már továbbadtuk). Tipp: én csak a patentosat ajánlom, mert amit teljesen át kell húzni rajta, attól gyorsan be fogsz izzadni, pláne az elején, nehéz ráadni :D
Vagy középen megy a patentsor, vagy egyik oldalon az átellenes lábujjig. Talán a középen patentos a jobb - de csak azért, mert amikor nyűgös és peluscsere van, akkor nehezebb behúzni az egyik oldalon a lábát.


MR_Joe
(aktív tag)
Blog

1-2 m? :Y Jeez... nem irigyellek :(

Twine: ott a pont :C

[ Szerkesztve ]

üzenetek