ASUS routerek - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


Spec
(őstag)

Nem, azt nem csináltam egyelőre. Elég jól be van konfigurálva, most nem szeretném 0-ról kezdeni. Igaz, a konfig le van mentve, de akkor ha csinálok egy visszaállítást, és utána visszatöltöm a konfigot, akkor végülis ugyanott vagyok, mintha nem csinálnék. Vagy rosszul gondolom?
Amúgy most 3. napja gond nélkül megy, nem volt net leszakadás probléma, és a log sincs tele a bemásolt garbage-el. Viszont ahogy írtam is lehúztam az USB-ről a vinyót, és azóta nem is dugtam rá újra.
Továbbra is nagyon gyanús, hogy az okozhatja, de miért? Egyébként egy Amazon Fire TV Stick 4k eszközzel értem el a vinyón lévő videókat, és vagy simán UPnP kapcsolódóson keresztül médiaszerver módban, vagy VLC playerrel játszottam le a sticken keresztül a videókat. okozhatja ez, hogy a stick folyamatosan piszkálta az eszközt, mondjuk egy automatikus frissítés, vagy nem tudom mi miatt? Elvileg mikor kiléptem belőle, mindig el szoktam küldeni sleep módba. A vinyó is elmegy szundikálni 15 perc inaktivitás után. De a fura, hogy amikor ezt a hibajelenséget produkálta mindig aktív volt, tehát valami felélesztette, és csesztette. De mi lehet az? Misztikus... :U

üzenetek