Milyen asztali médialejátszót? - TV & Audió fórum

üzenetek

hozzászólások


blakey
(titán)

Az mp4 egy konténer és már korábban is írtam, hogy problémás, nekem van olyan mp4 tesztfájlom, ami egyik CE-boxon viszonylag jó, másikon meg olyan, mintha hibás lenne a HDMI-kábel, Androidon meg jó. Ha az anyagok csak mp4-ben érhetőek el és nem akarod áttenni másik konténerbe, valamint van olyan lejátszó, ami viszi, akkor azt használd.


zazenke
(őstag)

ezen állításod nem zárja ki azt hogy egy s928x esetlegesen jobban lekezelné az mp4-et.

[ Szerkesztve ]


blakey
(titán)

Nem kezeli, illetve lehet, hogy van olyan eszköz, amin épp a te mp4-ed jó, másik meg nem. Van A311D2-m, ami egy "tuningolt" S928X.


ateszm
(senior tag)

Köszönöm szépen, várok még további kolléga segítséget a témában, leginkább bestbuy érdekelne. Nem zárkózom el ha kicsit többet kell költeni rá, több évre tervezek lejátszót venni. 56k-ért van most Homatics Box R 4K PLUS. De ha van olcsóbban ami az igényeimet kielégítené, 4K HDR10+ esetleg DV. Dedikált stream nem szükséges.


DroiDMester
(nagyúr)

Ahogy a többi kolléga is mondja, nincs semmi féle probléma az MP4.formátummal sem, szinte az összes DV film ebben van, és nálam még soha nem volt ilyen amit írsz, szóval ez csak nálad létezik!

Tehát nem kéne az AM6B-re vagy a CE-re fogni!

A te rendszeredben van gond, elve minek a PLEX simán SMB-n kell használni és máris 1hibaforrással kevesebb probléma, amúgy meg millió dologtól lehet, lehet egy router csere is megoldja sokan nem gondolnak rá de ez is lehet a hiba forrása!

És most nem kell azzal jönni hogy más eszközzel jó meg más formátummal is, valami nem szereti 1mást a rendszeredben és ennyi!

[ Szerkesztve ]


Csabi1984
(addikt)

Azt gondolom arról van szó, hogy vannak tartalmak ami eleve rossz eljárással lehetnek kódolva (feltételezés). Ha nála nem jó ettől még a probléma adott nála, hiába írjuk, hogy jó ez vagy az?
Nekem se volt gondom még CE-vel ellenben Android alatt a Kodival :)


zazenke
(őstag)

tévedés gyűrű is leprobalta


zazenke
(őstag)

még ez évben várják az új homaticsot is x905x5 rendszerrel .Akkor ezt most megvárom :)
[link]


zazenke
(őstag)

bocs benéztem a dátumot


djnice
(veterán)

Én is, nálam hibátlan Minix U22-XJ-n, ugyanaz a CE, ugyanaz az S922X-J SoC és SMB-n keresztül néztem. Vmi bufferelési gond lesz sztem, mert ott van a határon. USB-ről is próbáltad?


zazenke
(őstag)

rossz usb-n is az android összes lejátszójával és CE rendszerrel is. Annyira nem értek a rendszerek felépítéséhez de attól hogy ugyanaz az s922x attól még gondolom van valami megírt kernel akármi ami ezt vezérli. És szerintem a minix itt eltér az ugoostól. És mégegyszer hangsúlyozom Gyürű forumtárs is kipróbálta a saját ugoosán tehát kizárva hogy csak az é rendszeremmel lehet a baj. És épp ez hogy a minix és appletv viszi pont ez mutatja hogy nincs a film kódolásával baj mert akkor semmi nem vinné.

[ Szerkesztve ]


DroiDMester
(nagyúr)

Mint mondtam nálam is hibátlan, az AM6B Plus

De mond már meg melyik ez a konkrét MP4 amivel nálad nem boldogul, hagy nézzek már rá!


zazenke
(őstag)

küldtem privátot le töltheted tárhelyről vagy virágbolt. de ez csak egy példa mert többnél is baj van.

[ Szerkesztve ]


AiRLAC
(addikt)

félve kérdezem hogy TV gond nem lehet?


blakey
(titán)

Már többször leírtam, ezért csak még egyszer leírom. Az mp4 konténer problémás, OS-től, eszköztől függetlenül lehetnek eltérések a lejátszási képességeket illetően. A CE nem az mp4-ekben jó, és ez valóban így van. Sok mp4-et próbálok, tesztelek, érdekességképpen olyan is előfordul, hogy az adott fájl CE alatt hibásan jelenik meg, Android alatt jó. El kell fogadni, hogy az mp4 ilyen. tényleg azon kell nézni, amin jó, felesleges a beállításokkal b@szakodni, mert ha egyik beállítás jó az adott mp4 esetében, az nem jelenti azt, hogy a másik esetében is jó lesz. Egyébként a "Lila Love…" 2160p-s anyag hibátlanul megy CE alatt a BuzzTV X5-ön. A korábbi HD-s anyag valóban akadozott CE alatt.


Saughassy
(aktív tag)

Azert a Plexnek szamtalan hasznos szolgaltatasa van, ne hasonlitsuk mar a mappabol tallozos akarmihez.


zazenke
(őstag)

szerintem AM8 on is hibátlanul fog menni droid alatt is de csak akkor dicsekszem el vele ha így lesz . Ha nem akkor mélyen hallgatok. :)


djnice
(veterán)

Dune HD Pro One 8K Plus-on kipróbálhatom ha gondolod, az is S928X-J.


zazenke
(őstag)

ok megköszönöm csak már nem vagyok azzal tisztában kinek melyik verziót küldtem el . egyszer van amit én mentettem le az emporner oldalról és egyszer van ami a virágboltban is fent van tehát ugyanarról a lilla love anyagról van szó és az ugoos mindkettővel akad az 5 és a 7. perc között nagyon brutálisan. apple tvnek mindegy az mindkettővel megy


T-master
(tag)

A Zidoo lejátszói tudják olyan minőségben a DV-t, mint az általad említett lejátszók? Konkrétan a Z9X Pro-ra gondolok.

[ Szerkesztve ]

üzenetek