Asztalos klub - Technika, hobbi, otthon fórum

Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


liszi70
(nagyúr)

"akkor nem kell várni, míg befejezi a töltést, mikor kell tölteni a következőt"

Nekem eddig sem kellett várni, a két fúrómhoz volt 3 db. akksim. Ha az egyik lemerült, beraktam a feltöltött harmadikat, és feltettem töltőre a lemerültet. Tökéletesen működött így a rendszer, folyamatosan tudtam dolgozni, sosem akasztott meg lemerült akksi. Ez nyilván megborult, amikor az egyik bekrepált, így mindenképp kellett egy harmadik. De most már nem csak harmadik, hanem negyedik is van. :) Na ez már tényleg felesleges, mert többnyire állni fog. És állásában is romlik az állaga, amortizálódik, tehát pazarlás. Visszavihetném a lidlibe, de mi van, ha tényleg csak időlegesen kelt életre a problémás akksi?

#66701 thomgrande

Persze, a kábeldarabokat eltettem, jól jöhet máskor is. (Merev kábel, amit formára hajtogattam és a végeit elkalapáltam laposra, hogy könnyen becsússzon az érintkezők közé.)
Igen, lehet, hogy az egyik cella kimúlni készül, de az is lehet, amit az általad linkelt videó kommentjében olvastam, hogy az elektronika ment tönkre, ami szabályozza, hogy ne merüljön le teljesen az akksi, és fel tudja venni a töltést. Fene tudja, következő lemerüléskor ez is kiderül. :)

üzenetek