Azonnali VGA-s kérdések órája - Videokártyák fórum

üzenetek

hozzászólások


szucsinka
(őstag)

Más a felbontása a 2
tvnek? :U :U
Más miatt Nem kell hogy melegebb legyen
Mondjuk alap hogy ezzel azért tisztában legyünk.
A ventilátor te is be tudod lőni adrenalinban vagy afterbzurnerben.

[ Szerkesztve ]


Tigris011
(tag)

A kicsi TV FHD a nagy UHD felbontású ha a nagyra van kirakva a gép és játszok jobban megy a kártya és a proci is. régen játszottam már akkor is konzol volt PS2 azóta nem gépen meg most kezdtem újra nem igazán értek még hozzá.


szucsinka
(őstag)

Persze 4k ban evvel el a karival elég necces a nem létező FPS miatt 😉 ( most.biztos le oltanak 😭😅)


prannk
(őstag)

Hali. Vettem egy 6700xt kártyát. Aurous elite v2 alaplapom van. Viszont nem érzékeli a kártyát. Itt a kábelek hogy vannak? Mert nézem videókat ott mind 2 be dugnak. Nekem viszont csak 6 pin es van meg mellete egy 2 es
[kép]

[ Szerkesztve ]


DravenMoral
(senior tag)

Ebből egy új tápagység lesz. Mekkora, és milyen típusú a mostani?
Ha csak 6+2pin áll rendelkezésre, akkor azonnal felejtsd el, hogy el fogja bírni a kártyát.
Ajánlott tápegységnek egy minőségi 650w-os van feltüntetve, de egy 600-as táp is már szépen elviszi, csak ne valami névnélküli gagyi legyen.

[ Szerkesztve ]


Viktor77
(titán)

Mind a kettőbe kell táp. Egy 8-as és egy 6-os, ha jól látom.


Csupingo
(veterán)

Milyen tápegység? Azért egy normálisabb példányon már kéne lennie több 8-as, vagy 6+2 -es csatlakozónak. Szerintem a tieden is van. A kártyán mindkettőbe kéne csatlakoznod.


prannk
(őstag)

chieftec eco gpe-700s

[kép]

[ Szerkesztve ]


Csupingo
(veterán)

Az oldala szerint kettő 6+2 -es csatlakozója van. Talán egy korbácson mindkettő. Azokkal be tudod kötni.


prannk
(őstag)

Akkor így jó?
6+2 es összesoroltam és egy 6 ost a másikba
[kép]


Csupingo
(veterán)

Igen, jónak tűnik.


prannk
(őstag)

Már megy is :R :R
Elvolt dugva a kábel


Kovbob
(senior tag)
Blog

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni egy 6900xt-vel kapcsolatban. Nincs 2 hónapja, hogy vettem használtan állítólag nem sokkal előtte újra lett pasztázva. Alacsonyabbra vett órajellel és feszültséggel használtam, mert úgy egész csöndesre belehetett állítani és nem is ment a hotspot hőmérséklet 80fok felé (gpu még addig se), kisebb igényű játéknál még addig se. Most 2 hete már nem játszottam egyáltalán, ha nem több, most gondoltam játszok kicsit a ghostrunnerrel, de már a menüben azonnal felmegy 100fokra a hotspot, ha teljesítmény profilt visszarakom alapra akkor meg 110fokra is. Mi történetetett így hírtelen a kártyával? Kikövesedett rajta a paszta, vagy lelazult a hűtő vagy mi? :F Újra kéne pasztáznom, az megoldaná ezt a hibát, vagy meghülyült a hőmérője? Köszönöm előre is a segítséget.

[ Szerkesztve ]


Pikari
(addikt)

Megválaszoltad magadnak a kérdést. Takarítsd ki, pasztázd újra.


Asycid
(tag)

Nem lehet, hogy a padokat is cserélték rajta, és túl vastagot \ keményet tettek a régi helyett rá? Lehet, hogy szép lassal elvált a GPU-ról emiatt a hűtőborda?


Kovbob
(senior tag)
Blog

Elvileg cserélték azokat is igen, emiatt is kérdeztem hátha tudtok valami ötletet adni mi miatt történhetett ez ilyen hirtelen. Akkor lehet csak pasztáznom nem is elég, hanem padokat is szereznem kéne hozzá?

Pikari: Oké, csak furcsa, hogy ilyen hirtelen drasztikusan megváltozott.

[ Szerkesztve ]


Pikari
(addikt)

Egyszerűbb, ha szétszeded, és kizárod a nyilvánvaló hibák lehetőségét.


Kovbob
(senior tag)
Blog

Na szétkaptam gyorsan, viszont most felmerült még egy kérdés. Van egy kis gappad maradvány a hűtőn ami ha jól látom valami r68 feliratú valamiről viszi el a hőt. Ez már elég meggyalázott állapttban van, ennek mekkora a jelentősége? Most nem tudom pótolni semmivel, csak nagyjából vissza nyomogattam a talpra. Teszek hozzá képet érthetőbb legyen.

[ Szerkesztve ]


Pikari
(addikt)

Ránézésre ez még jó.


Kovbob
(senior tag)
Blog

Mondjuk így hogy összetapasztottam már jobban néz ki 😂. Egy darabját igazából már úgy kellett hoztá tapasztanom. Viszont most összeraktam és úgy néz ki helyre állt a rend. Köszönöm a segítséget :R, kicsit azért besz*rtam, hogy mindjárt megfő a vga. Mindesetre azt megtanultam, hogy kár azt a vga-t választani amit újrapasztáztak, mert ígyis nekem kellett végül megcsinálni.

üzenetek