Banggood - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


V/
(titán)

Természetesen ha kiszállítanák akkor nem adtak volna meg átvevő pontot. A cseh raktár a Packeta-val van szerződésben.
Hidd el nem annyira problémás hogy érte kell menni, ahogy írták jobb a Postát elkerülni, de egész nap várnád a postást? Lehet hogy elkerülnétek egymást és akkor a postára kellene menni.
De valamit valamiért, nem véletlenül olcsóbb a BG.

[ Szerkesztve ]


bl4ze
(veterán)

Legtöbb esetben a packeta is házhoz viszi, nem csomagpontra. Érdekes.


kisninja
(őstag)

Én most kaptam két csomagot sajnos átvevőhelyre... a harmadik csomag meg túlméret miatt visszament pestre és várom , hogy újra lehozzák a megfelelő helyre. Eddig mindig házhoz jött, de ezeket a csomagokat nem is tudnám házhoz rendelni. Múltkori invertert a posta szépen kihozta.


madmike
(őstag)

Biztos velem van a gond, de ha megadok egy szállítási címet akkor ne egy kilóméterekkel arrébb lévőre szállítsák ki, ahova ráadásul csak körülményesen tudok eljutni, mert amikor nyitva van dolgozom.

Szerintem ennek ugy kéne működnie, mint egy magyar webshopnál, hogy a vevő dönthesse el, hogy mennyit szán a szállításra, ennek megfelelően csomagpontra, vagy házhoz kéri e, illetve postával vagy futárral.


V/
(titán)

Van telefonszám esetleg egyeztess a Packetával a kiszállításról. Persze igazad van az elvárással, úgy kellene.
Ha kifizetek egy 500 grammos csomag szállításáért 4000 Ft-ot a Magyar Postának akkor elvárom hogy házhoz vigyék, de persze sosincs rá garancia hogy meg is teszik, de 150 Ft-ért viszont nem várom el.
Viszont itt így is szokott működni, hogy nem viszik mindig házhoz.
Ha magyar webshophoz viszonyítod azok azért kérnek többet hogy házhoz tudják vinni neked, ha a BG-ről vásárolsz nem a magyar webshopból akkor az árkülönbséggel ez a kellemetlenség kompenzálva van. Én legalábbis így gondolom.

[ Szerkesztve ]


bl4ze
(veterán)

Hívd fel a Packeta-t. Korrekt, normális cég-


kisninja
(őstag)

Hát engem szopat ez a Pakeca... a kínai kiküldi olyan átvevőhelyre ahol nem veszik át mert túlméretes. Még aznap szerdán lebeszélem az új helyszínt, holnap megint szerda és basszák kihozni.... :W . Múltkor a Foxpost játszotta el ugyan ezt, érdeklődtem emailben majd rá kéthónapra válaszoltak.....
Itt érdeklődni nem nagyon lehet max panaszt tenni hogy elveszett.


Somnus
(csendes tag)

Sziasztok!
Minap rendeltem 3db Guudgo 3MP-es PTZ biztonsági kamerát, mivel nagyon jó áron voltak. Szokásos CZ raktár, packeta csomagpontra érkezett a csomag(mindegyik más és másra városon belül random). Egyet átvettem, beüzemeltem és csak 720P-re képes 12FPS-el! Megreklamáltam, még nem jött válasz... Átvettem a második csomagot, hátha az elsőben valami más típust küldtek, de ugyanolyan sz@r kamera volt abban a csomagban is.
Harmadik kamera packeta csomagponton az átvételre vár. Ha nem veszem át, akkor visszaküldik a cseh raktárba? Vagy vegyem át azt is és zongorázzam le a reklamációt?
Ilyen esetben van valakinek tapasztalata? Amikor nem olyan cucc érkezik mint ami a leírásban szerepel?


Beni2360
(félisten)

Egy pontos elérési link sokat segítene. Lehet, hogy beneztel valamit, lehet, hogy nem. Megtalaltam, az egyik sárga képen full HD, a zöld képen meg HD látni. :F

[ Szerkesztve ]


Beni2360
(félisten)

Meg a fő oldalon a képek közt is HD ír. És a 720p az bizony HD.


Somnus
(csendes tag)

3MP-t ír nagybetűvel azon a képen is amit kifotóztál, a leírásban fullhd 3mp van feltüntetve az egyik képen, a szövegesben mégnagyobbat lódítottak, ott már effektív 5MP. Amúgy h265-re sem képes, h264-ben ment el minden videót 12fps-el és semmi opció nincs a beállításához.
[Ft22 797 32% OFF]Guudgo 3MP HD PTZ Security Wifi IP Camera Night Vision H.265 IP66 Waterproof 360° Panoramic Motion Detections 5 x Zoom Camera Security & Surveillance from Security & Protection on banggood
https://banggood.onelink.me/zMT7/jbixnn89

https://imgur.com/gallery/UNYpFbn

https://imgur.com/gallery/opV5Ayw

[ Szerkesztve ]


Somnus
(csendes tag)

adatlapon az utolsó képen: https://imgur.com/gallery/KW1zsF6

[ Szerkesztve ]


V/
(titán)

Visszaküldöd minőségi kifogással és visszakéred a pénzed.
A 3MP sosem a videóra értendő, az normál kép felbontás.
De ha az értékeléseket megnézted volna (van belőle 59) vásárlás előtt, az sokat segített volna abban hogy mit is veszel meg.
Ha nem veszed át akkor ugyan visszaadhatják a pénzed, de minden költséget a visszaszállítással kapcsolatban levonhatják a pénzből.
Amit átvettél ott ha látsz feladót a csomagon oda küldik vissza, nem igazán megy a cseh raktárba.
Még annyit hogy termékleírása az a gyártótól származik, egyetlen egy országban nincs a kereskedő arra kötelezve hogy ellenőrizze az abban szereplő adatokat, ha nem mond igazat a gyártó és te nem akarod a terméket az igazi tudásával elfogadni akkor visszaadod, a visszavétel van előírva.
Ezen a linken jelzed.
After sales
Product problemes
Quality issues majd amit a 2. pontnál Contact Method felajánl, általában a Return/Repair

[ Szerkesztve ]


Somnus
(csendes tag)

Köszönöm a linket, már ez folyamatban van.

[ Szerkesztve ]


Beni2360
(félisten)

Elnézésedet kérem, hogy az éjjel többet foglalkoztam a problémáddal mint kellett volna. Kerestem miért és hol lehet a félreértésed. Át futottam a hsz-ket ott nem találtam panaszt a videó fel ételekre még egy magyar vásárló is tetszését fejezte ki a kamarara. Lehet, hogy a szoftver beallitasokban van még lehetőség a felvétel beallitasokban. Sorry.


Somnus
(csendes tag)

Köszönöm a konstruktív hozzáállást! :)


Jarod1
(addikt)
Blog

miért jöttek külön a camerák?


Dasdas
(csendes tag)

Üdv. Egy hete rendeltem nagyobb értéket Bangood ról, CN raktárból. ( fpv alkatrészek). ( 605945911356000013603035 )
Mire számíthatok szállítási időre?
Expedited Shipping ha minden igaz.


V/
(titán)

Express One kézbesíti majd, meg kell érkezni EU-ba és azután látod náluk is a nyomkövetőjükben, addig megkapod amit írnak dátumot várható kézbesítésnek.
De nem a rendelés számít hanem az hogy mikor küldték el, lehet hogy azért nem látsz információt mert az elmúlt pár napban lett a szállítás megrendelve.

[ Szerkesztve ]


Dasdas
(csendes tag)

Ja értem, 08,20.-án lett amúgy rendelve, jelenleg 09,10. irnak. Express One-al elég jó tapasztalataim vannak idáig. Remélem most sem csalódok benne. Köszi!!

üzenetek