Battlefield 2042 - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


BandiHUN
(veterán)
Blog

Nekem bejön, de olyan "átlagos". Többet vártam... Azért annó a Stranded tényleg szakított, a Redacted is kellett, mint tunkolós map... én egyébként a Metro-nak örülnék... de a BF5-ben is vannak jó mapok, amit lehetne modernizálni...
Egyébkést szuper, hogy megint op az scz5 vagy mi, tegnap szinte csak azzal lőttek el, még nincs meg, csak gyorsan letoltam a hetit, de elég "ütősen" öl, csak csatt, és fekszel.
Azért adhatnának kis plusz recoilt a konzolosoknak, értem, hogy kell az assist, de hogy minden mint a lézerfegyver... :W Streamen se látni csak kontrollerest.... :((( Érdekes, a codot ki tudták tavaly óta balanszolni, ott is túlsúly volt, de kapott a kontroller recoilt+a pc könnyítést, 1-2 kieggel ott is lézer egérrel szinte. Itt meg kipróbál az ember mindent mindennel, mégis táncol a fegyó, már középtávra elég gond a szóródás. Kontis meg vagy mellélő, vagy szinte 1hitnek érződik, hogy bekapja az ember a 4-5 golyót.
Rontja a tűzharcot+el kell füstölni minden mozgást, ami nem életszerű. + zavarja is a hosszabb távra harcolókat is... Hiányzik a tűzharc, adok-kapok élmény.
Mondjuk most megvettem a bf1 ultimate-t, valami 6 júró volt, ott annó letoltam a 10 órás free trialt, pedig akkor ment 30-40 fps-el a gyenge procim miatt, de ott nem volt rossz lövöldözgetni, a tdm se, ott elértem az 50 fps-t is... :DDD

üzenetek