[RIOS ERROR] Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek - LOGOUT.hu Hozzászólások [RIOS ERROR]

Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek - Lokál fórum

üzenetek

[RIOS ERROR] [RIOS ERROR]

hozzászólások

[RIOS ERROR]

sanzi89
(addikt)
Blog
[RIOS ERROR]

Cseréplécet máshol se bontanak meg, csak akkor, ha pár szálat veszel. De ha neked egy kisebb tetőhöz kell 5 csomag, akkor nem bonthatsz szét pl. 10 csomagot, hogy szemezgess.

Arról pedig, hogy Békéscsabán fűrészárü néven gyakorlatilag csak tüzifa minőséget lehet venni, abba bele se menjünk. Nem sokra mész azzal sem, hogy válogathatsz. Azt a farakást előtted már legalább százan átválogatták, te meg ott vagy, hogy választhatsz a szar és a még szarabb közül. A Xilán-nál meg a Csabafa-nál lehet válogatni felár nélkül, de mezei halandó vásárlóként már csak a maradékban túrkálhatsz. Ismeretség kell az ilyen helyre és többször kimenni amikor új áru érkezik, és akkor kell válogatni.

Az Erdért-et azért szerettem, mert ott vettem egyedül A minőségű lambériát, ami valóban A minőség volt. A Csabafa, OBI, Praktiker, de volt, hogy kínomban tüzépen vettem lambériát és az alsó-felső szép, alatta borzalom. Mindezt A kategóriásként árulva. Sarkok törve, vége 20-30cm-en berepedve, csomók kiesve, nút leszakadva. A Xilán-ból még nem vettem lambériát, valószínűleg most oda fogok menni. De ott is vettem már olyan pipalécet, hogy szalonnasütéshez lett belőle heroin árú begyújtós.

üzenetek

[RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR]