BestBuy ruhás topik - Egyéb fórum

üzenetek

hozzászólások


adalbert1
(veterán)
Blog

Valaki elmondaná, hogy a holnap reggel megjelenő jordan 1-et hogy hírdeti már valaki Sneaker Marketplace Hungary fb csoportban snkrs-es got 'em képpel? :U
Máshol korábban volt release, vagy nem onnan származik a kép és én nézem be?


RexpecT
(addikt)

Azt írják a honlapon hogy :
HOVA ÉRKEZIK A VISSZATÉRÍTÉS?
A visszaküldött termékek beérkezését és feldolgozását követően általában 2-5 munkanapon belül kezdeményezzük a visszatérítést az eredeti fizetési mód szerint, és erről e-mailben értesítünk.

Emailt nem kaptam, sem pénzt.

Közben sikerült chaten beszélni egy emberkével. Múltkor valamiért egy amerikai ügyintézővel sikerült chatelni, aki nem tudott segíteni. Valszeg nem mindegy, hogy milyen url-ről jelentkezik be az ember.

Akivel chateltem az pedig ezt írta:
I understand, It's indeed returned on , and our warehouse team is yet to scan your parcel as it's still within our return time frame, which takes 3-7 working days when I further checked.

Szóval van itt 2-5 munkanap meg 3-7 is. :)

[ Szerkesztve ]


margithid
(veterán)

Mizuno teniszcipő 45-ös, 10350 Forint [link]
Regatta túracipő, 46-os, 12260 Forint [link]


mert_csokis
(senior tag)

Szerintem early access-t kapott rá. Ilyenkor néhány nappal a public release előtt van lehetőséged megvenni az adott cipőt. Elég ritka ez, és abszolút random.
Nekem eddig egyszer adott be ilyet, akkor meg is lepődtem.

[ Szerkesztve ]


lord_m
(senior tag)

Elfogyott mindkettő.. :(


predakon
(őstag)

Rendeltem 3 boxert de készlethiányra hivatkozva törölte az AY..... mi a tapasztalat mennyi idő alatt küldik vissza a pénz?


oszy
(veterán)

Nekem eddig PayPalra pár nap alatt visszaküldték már többször.


adalbert1
(veterán)
Blog

Köszi, erről nem is tudtam, hogy ilyen is van. Ahogy látom ennél a cipőnél elég magas a másodpiaci ár, lehet, hogy megpróbálok egyet venni, hátha valamelyik raffle-ön sikerül.


mar@cuja
(lelkes újonc)

Az EU-s jogszabályi kötelezettség 14 nap, amiről írnák, az az átlagos gyakorlat. A BF és karácsony közti időszak minden, csak nem átlagos. E-mailt meg majd akkor kapsz, ha elindították a visszafizetést. Elég értelemszerű szerintem, és eddig semmilyen késlekedés nincs. A 14 napon érdemes érdeklődni, hogy hol a pénz, ha nem jön meg a mail, mert addig úgyis csak annyit tudnak mondani, hogy majd. Akkor viszont kötelességük.

[ Szerkesztve ]


rushty
(senior tag)

Holnap nyit a Westendben egy bolt. Celebek már sztorizrak róla, hogy bent voltak ők.


betyarr
(veterán)

soha többé nem veszek columbia cuccokat.a túracipőben,amit június közepén vettem nyár végére szétfeslett belül a sarokrészen az anyag,de annyira,hogy a műanyag sarokrész látszódik.pedig nem volt sokat hordva.akkor is csak utcai cipőnek,nem pedig túrázni.
visszavittem,elküldték bevizsgálni és képesek voltak azt a kifogást tenni,hogy nem jó méretet választottam (ez egyszerűen nem igaz).írtam a hazai forgalmazónak,de azok meg azt mondják,hogy vigyem vissza a vásárlás helyére.vicc az egész... :W
volt már itt közülünk valaki,aki a külföldi anyacéghez fordult a panaszával?tőlük várhatok kártérítést?vagy nyeljem le a békát?


margithid
(veterán)

Én 2 columbia nadrágot vettem dockyardtól év elején 10k/db áron. Nem rossz de ennyit is ér, rendes árat nem.


oszy
(veterán)

Írj nekik és kész! Veszíteni valód nincs!


betyarr
(veterán)

az lesz,mert a magyar forgalmazó is csak le akar rázni.

amit meg egy picit hamarabb kellett volna elolvasnom,az a hazai forgalmazó facebook oldalán található vásárlói vélemények: [link]

de főleg ez a 2016-os hsz,amit mintha én írtam volna:

Nagyon kedves kiszolgálás (az eladó hölgyek össze is vesztek rajtam, annyira igyekeztek), sajnos gyenge minőségű áru. 2,5 hónap nem mindennapos, de maximálisan kímélő használat után elkezdett szétszakadni az ott vásárolt cipő belső sarokrésze. Persze a szakértői vélemény lepattintott: egyéni a lábméretem és lábformám. Mint mindenkinek, akkor mindenki gyártasson cipőt saját magára? 26 év alatt most kellett kifogást emelnem először, más cipők kaptafája érdekes módon jobban hasonlított a lábamhoz. Hozzátette még a szakértő, hogy vásárláskor nyilván éreznem kellett volna, hogy nem jó a cipő. Ha éreztem volna, nyilván kérek más méretet és nem veszem meg, ami nem jó. Most is kényelmes, csak éppen minőséget kellene árulni, nem olyat, ami néhány használat után elkezd szétfesleni. Legközelebb inkább olyanra költöm a 24.000 forintom (kedvezményes ár), ami tovább bírja, mint a kínai üzletben vett 1000 ft-os tornacipő.

be is linkeltem a forgalmazónak ezeket,mert azt állította,hogy nem gyárt a columbia silány minőséget... :W :W :W


JóGéza
(aktív tag)

OfficeShoes? Bár gondolom, hogy a többieknél is ez a belső bevizsgálás eredménye. Mehetsz független szakértőhöz is. Vagy felépíthetsz egy kampányt a tapasztalataidra.


ígyvanferi
(addikt)

A december 6-a az a dátum, amikor elvitte tőled a UPS futár a csomagot? Vagy a tracking szám alapján látod, hogy akkor érkezett meg Duisburgba a nikenak? Csak mert tőlem két külön csomagot vittek vissza december 7-én, az egyik 9-én érkezett meg hozzájuk és másnap jött a visszatérítés, a másikat viszont csak tegnap adta le a UPS a tracking szerint a return office-ban, de ma már ezután is megkaptam az összeget. Szóval amint megkapták, nekem egy napon belül (és ez korábbi tapasztalat is, nemcsak most) a számlán volt a visszatérített vételár.
Közben látom, hogy már a supporttal beszéltél és látják a beérkezett csomagot, de lehet csak ma vagy egy-két napja kapták meg. Persze ha a dec. 6. ennek a napja, akkor nem szóltam. Bár a 7 munkanapba még beleférnek.
Ja igen, a visszatérítésről emailt pedig utólag küldenek, nekem pl. a legutóbbi esetben két nappal később jött a refund notification.

[ Szerkesztve ]


Sefter
(veterán)

Én is jártam már így Nike cipővel.
Az volt a konklúzió, hogy nagy a lábamra és a súrlódástól kidörzsöli a sarkamnál…persze nem garis probléma


mar@cuja
(lelkes újonc)

De az garis probléma. Sok márka szó nélkül cseréli, egy példát mondok, pl. a Salomon itthon is, még futócipőknél is. Spanom az egyik marketinges és egy márkaboltos is, :D de nem ezért. Viszont az Amazon mindegyik cipőt viszsaveszi. Kicsit egyébként igazságtalan, mert lábforma kérdése, én tudom magamról, hogy elég gyakori, ezért ha nem azonnal történik, nem szokásom ezzel foglalkozni.

[ Szerkesztve ]


SOAD19
(addikt)

A Garsport cipőt szerintem elengedtem, mert nekem kicsit túl sok rajta a díszítő varrás. Nem igazán értem, hogy egy túracipőre minek annyi kacskaringós dízsítő varrás. Vagy, csak nekem van túlzottan finnyás ízlésem?! :D Ez az a cipő: [link] Amúgy tök jól nézne ki a cipő. Erre szokták volt mondani, hogy a kevesebb néha több.


haiduo82
(aktív tag)

Nike React Pegazus Trail 4 - most megint féláron, több méretben 26k

[ Szerkesztve ]

üzenetek