BestBuy ruhás topik - Egyéb fórum

üzenetek

hozzászólások


AIex
(tag)

Nem emlékszem mostanában mennyibe kerül egy nadrág a Levisben, illetve ez modell függő is, de olyan 20-25e Ft magasságában szórnak.

Most jött az email, hogy elméletileg több üzlet szezonvégi kiárusitást tart, bárt ennek gyakran szokott lenni az a vége, hogy nagy akciók nincsenek, csak egymást taposó-tülekedő emberek. Minden esetre, ha nem laksz tőle messze, vagy az utazás ktg-e nem érint, akkor érdemes lehet kinézni, hátha. Amit még tudok ajánlani, a Pepe Jeans üzlet, 2 éve nyáron, elég jó áron tudtam ruhákat venni, a nadrágok minősége okés, de cserébe olcsó volt (akkor), a másik egy vastagabb felső volt, ami szintén olcsó volt, és szerintem nagyon jó minőség.

Ezen felül, ha nem igazán sürgős, érdemes az online platformokon is nézelődni (AY, Zalando, Fashiondays, esetleg Modivo). Zalando-n most volt egész jó akció, Hugo famert, meg chino nadrágot sikerült venni 17e Ft magasságában (per darab, természetesen). Nem igazán nagy BB, de legalább volt belőle méret, meg értelmezhető szin.


lord_m
(senior tag)

Online gyakorlatilag szinte mindenhol leàrazások vannak, mondjuk a méret az kérdéses, hogy épp mi marad, de nézz körül:

Cropp, Reserved, Mango Outlet, Sinsay stb. :)


diegho
(nagyúr)
Blog

Biatorbágyon jó árak vannak, de nekem nem jött be a Levi's. Ki fogsz nevetni, de F&F-et hordok. Karácsony előtt kb 30 farmert próbáltam fel, de egyszerűen egyik sem volt kényelmes Budmil és C&A kínálatból. Bementem tescoba, az első amit megnéztem tökéletes. Megvettem, majd tavasszal kell valami vékony, akkor újra végignézem őket.


blicc93
(csendes tag)

Tezenis leárazás - sok minden 50%


gergo5991
(őstag)

reservedbe vettem egy nadrágot 40 euróért teljes áron, hát kb kinai üzletbe jobbat kapni. Mindenhol a cérna áll ki belőle, 2x volt rajtam, mosni még nem mertem, kivancsi vagyok mennyi mosás után vékonyodik el, pedig elég drága üzlet. noname reservedes pufi kabát is 100 euró körül volt mikor néztem, az kb mint egy kukászsák vattával megtöltve..
C&A - 7 éve vettem 1 farmert, kb minden nap azt hordom melóba ahol azért kap rendesen, és még csak kopás sem látszik nála, 1 éve vettem ujabb farmert ott mert lefogytam kellett a kisebb méret az már vékonyabb puhább pamutosabb farmert volt szintúgy 40 euróért, hát ennek már nem adok sokat. Melóba fel se merem venni, inkább csak boltba meg sörözéshez ahol többet ül az ember mint jár mert szerintem kva gyorsan kikopik és elszakad a belső combomnál..


Soulfly842
(addikt)

Most pittyegett az app, szerintem sok mindenre ment most kiárusítás.

Bugatti cipők fél áron! - CCC ... 10 K körül is van több. 44-es rengeteg fajtából van, de van amiből egész jó a méret kínálat még.
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]

Egy ilyet vettem is: 23995 70%kedv
Egy Lasoczki 44-es 7195 Ft-ért.
(feketéből: 42, 43, 44, 45)

[ Szerkesztve ]


lorcsi
(veterán)

Mire keszulsz, h ilyen vastag kabatot vettél ?


w.miki
(veterán)

Ilyen Amazon Essentials Men's Lightweight Water-Resistant Packable Hooded Puffer Jacket-et, a világcégtől, haza nem lehet rendelni, igaz?


Soulfly842
(addikt)

Oldalbordának is vettünk egy ilyet: (3 szín van, barnában)
[link]
22995 6895 Ft

Okosan külön rendeltük meg, mert hisztizett, hogy risottot csinál s nem nézi meg amiket átdobtam neki viberen ... :D így megvettem szállítással

De, fontos:

CCC kártyát hozzáadva 12900 Ft alatt is ingyenes volt a szállítás!

A második vételre legalább sikerült rájönni! :D


CHIPman
(nagyúr)
Blog

fyi: CCC üzletben a kihelyezett gépről rendelve mindig ingyenes a szállítás, és ugyanúgy hozzá lehet adni a kártyát. Most ez nyilván nem releváns, de ha épp ott jár az ember, és nincs a méretében raktáron, akkor meg tudja rendelni ingyen házhoz.


Ance
(őstag)

A szavaiddal élve, azért világcég, mert sok helyen árul. Esetleg németből egyszerűbben ideér: [link] USA-ból is lehet simán egyébként, csak 28 dollár a szállítás és egyéb költség, feltehetően Európából olcsóbb.


lord_m
(senior tag)

Nekem is van Tescos farmerem, kiárúsításban vettem, 2-3 ezer lehetett, övvel. Egész jók. :D


Sungoo
(addikt)

Nekem is, több is. Az egyik “márka”, ahol elég a méretet megnézni, próba nélkül vihetem.


lord_m
(senior tag)

Pontosan. :K


RunTimeError
(tag)

Egész jó árban van szerintem, nem tudom anyagra milyen lesz de rendeltem egyet.

Jack&Jones JJMICK PUFFER HOOD - Könnyű dzseki 7 990 Ft


Drughi
(addikt)

Üdv!

Takko "offline" kupon létezik még?
Nekem csak dec.31ig beváltható volt, de előttem valaki lekuponozott már leértékelt ruhákat tegnap...


-secret-
(Arcképgyáros)
Blog

Magasszárú Adidas L-XL zokni 3.990 ft.

[ Szerkesztve ]


Soulfly842
(addikt)

Szeretem, mert jó minőségű, sok rövidebb szárum is van (inkább fél magasnak mondanám :D ). Ha valaki az m3 polgári outlet környékén jár érdemes megállni az adidas bolt miatt is. Ott még olcsóbb általában.

[ Szerkesztve ]


-secret-
(Arcképgyáros)
Blog

:K


LendvaiFeri1
(addikt)
Blog

November végén már csak gyerekméret volt. :DDD

üzenetek