BestBuy ruhás topik - Egyéb fórum

üzenetek

hozzászólások


tisn
(addikt)

detto, lehordott futocipoket hasznalok setara
igaz, a labamnak egy csomo baja van (de az a koveren futas/foci kombotol + mar a nyugdij is kozeleg :D)


adalbert1
(veterán)
Blog

Na, én pont a Converse körüli itthoni hype-ot nem értettem, ugyan csak kb. kínai boltos másolat tornacipőm volt anno, de utáltam, olyan kényelmetlen cipő szerencsére azóta nem volt a lábamon (persze lehet, hogy az eredeti Converse kényelmesebb, de annyi negatív élményem van a formával kapcsolatban, hogy sose vennék már )

A másik részét is megerősíthetem, anno a 90-es évek közepén hatalmas dolog volt, ha valamelyik osztálytársamnak air max-et vettek, cipő téren a menőség csúcsa volt, Jordan cipőt pedig max. az NBA meccsek összefoglalóiban láttunk :B (habár kevésbé fizetőképes régiókban valószínűleg most is így van, elnézve az air maxek árait).
Anno az első Nike-m egy The Bomb Force volt - ugyan kosaras cipő, de én simán lifestyle cipőnek hordtam (persze néha kosaraztam is benne) - itt a képről a fekete modell.


lorcsi
(veterán)

Errol a Dablty yt videos srac jut eszembe
amikor elemzi ezeket a stilusokat
szerintem meredek
mint valami parizsi divathet 1-2 oltozeket .. ugy elemzi ezeket a sneakeristakat
nem is ertem az egeszet :F


Szabi®
(addikt)

Sztem rohadtul gáz a "jelenség". Eleve a mi magyar szabadfordításunk "tornacipőt" takar, de kb minden sneaker, múltkorjában itt is linkelt egy tag egy lapos, két fűzőlyukas vászon cipőt "vettem egy sneakert" címen, aztán pár hete egy bumfordi standard sportcipő is "sneaker"-ként volt illetve. Aztán egy sima utcai velúrbőr New Ballance is sneaker . . .
Arról nem is beszélve hogy az összes tematikába kitalált cipő futó,tenisz, baseball, teremfoci mind sneaker lett . . . :N :N


Melyiket határozza meg ? Egy vicc :N

[ Szerkesztve ]


Thoty
(senior tag)

Megnyugodtam, nem csak én nem értem, hogy melyik cipő a sneaker :DDD


ftb01
(tag)

De opció, csak eléggé fázós alkat vagyok, két nadrágban is tudok fázni.. néztem a linket, és kicsit fura mert a szintetikus kabátokat nem tudják olyan szinten kategorizálni mint a pehely-t, értem ez alatt CUIN értéket pl, 850 az jó, 700 kevésbé, szintetikusnál(ilyen van nekem is) nem tudom hogyan lehet ezt mérni

#20859

tudnál ajánlani olyat kabátot, ami -5 és 0 fok között körül megállja a helyét és szél és vízlepergető? (egy helyben ácsorgáshoz kell)

bármilyen tanács jöhet, egyszerűen nem szeretnék fázni mikor várom a buszt és állok a kocsma teraszán :)


Zeki
(nagyúr)

Ácsorgáshoz hosszú téli parka kabát .


Sungoo
(addikt)

Nekem erre fáj a fogam, ebben biztos nem fogsz fázni: [link]


margithid
(veterán)

Jól néz ki, főleg, hogy levehető a szörmés kapucni.
Decában szokott lenni leárazás ilyenekre?
30k jó lenne ezért :D


MaddeNNNN
(őstag)

Tegnap Hervisben találtam egy ilyen Columbia Pike Lake Hooded téli kabátot ami megtetszett aztán hirtelen felindulásból el is hoztam. Ez az első ilyen kabátom és embertelen meleg. Annyi, hogy méretben én 180cm/77kg vagyok és az S-es jó rám belőle.


tisn
(addikt)

en asszittem ezek a dorkok (vaszon felsoreszu gumitalpu kinai tornacipok valami markajelzessel rasozva a peonokra kurvadragan), amit a 80-as evekben hordtunk tesioran.


Mr.Csizmás
(félisten)
Blog

vszeg ugyanaz az öntőforma :D


Thoty
(senior tag)

Én mindig ilyenekre asszociáltam, ha sneaker-ről volt szó, erre a lapos talpú, sportosan elegáns utcai cipőre, ami sportolásra a talpa miatt teljesen alkalmatlan: [link]


Thoty
(senior tag)

És nem szűk az alja? Nekem Fivemile Butte van, 174cm/75kg-ra, S-es, és annak az alja az "éppenjó" kategória.


blicc93
(csendes tag)

Ez látod engem is érdekelne - tél után szokott lenni leárazás esetleg? :)


MaddeNNNN
(őstag)

Nekem egyáltalán nem szűk sehol, pont a seggem alá ér így nem szorít. Sőt az ujja még majdnem ennek is hosszú pedig nincs rövid kezem.


margithid
(veterán)

Jól néz ki, csak a színe nem tetszik.


Studi
(addikt)

Decában klasszikus akciózás nagyon ritka. Szezon végi / utolsó darabos termékkifuttatás van jobb áron, de az sem szokott elérni 40-50%-ot.


fpatrik17
(senior tag)

Férfi chino jellegű nadrágot, illetve farmert max 20 ezerig hol javasolt most nézni szerintetek? Le kellett selejteznem 3-4et idén, és nadrághiányban szenvedek. ;]
192/95 kg 34-es derék (88 , főleg slim fazonokat hirdok.
Biatorbágy Levi's outletet érdemes megnézni, vagy az kuka?
Köszi a tippeket előre is! :R


Sungoo
(addikt)

Ha 30 lenne, én sem gondolkodnék. :) De szezon közepén nem valószínű, hogy lejjebb menne.

üzenetek