Blu-ray lemez tapasztalatok - Adattárolás fórum

üzenetek

hozzászólások


gaben22
(senior tag)

Jó 25 éve egy nagyon karcos CD került a (gagyi noname) CD írómba otthon. Hang alapján valamiért nem állt meg a normál max. fordulatnál hanem csak pörgött és pörgött egyre gyorsabban. Már nyúltam le a nyitó gombhoz, amikor szétrobbant a CD benne. Nem írom le miket repítettek le és vittek át a darabok, de brutális energiák szabadulhattak el. Szerencsére egyik se bennem vagy a szememben landolt így egy CD íróval kevesebbel megúsztam.

[ Szerkesztve ]


johnywalker
(őstag)

Azt hinné az ember hogy ez minőségi (Panasonic, Sony, Verbatim) lemezekkel ez nem fordul- (hat) elő.Sajnos ezek a minőséginek nevezett(hető) gyártókkal is egyre gyakrabban előfordul.Nem tudok, és nem is akarok a nevükben elnézést kérni. EZ tényleg SZÉGYEN!


cocka
(veterán)

Aszongya Ó máj... és itt elakadt a szava. :D Naaaaooooouuuu! LOL

Luksz lájk a piccá! LOL

valamiért nem állt meg a normál max. fordulatnál hanem csak pörgött és pörgött egyre gyorsabban.

Én amúgy se tudtam volna megállapítani, hogy mennyivel megy gyorsabban, mert előtte másoltam róla, aztán meg egy fájlt akartam megnyitni. És azt néztem ilyen 50 ezer kilobájt körül volt a sebesség.

A hangja nem tűnt fel, már csak akkor amikor törte a cuccot. Azt hittem a meghajtónak is annyi.

De ezek a lemezek amúgy milyen fajta műanyagból vannak? Kéne valami erősebb anyag.


johnywalker
(őstag)

Sajnos az olcsósítás (kicci, occó piaci) rendszere pár éve a normál trend része. nincs is használható, valóban elfogadható lemez a piacon! :W

üzenetek