Blue Mobile (Lidl) - Üzlet és Szolgáltatások fórum

üzenetek

hozzászólások


ledgeri
(nagyúr)

Ok, jogos. Csak nekem a minden hóban 100 mega kevésbé rugalmas mint az egyszer egy/ öt giga, és tart amíg tart -akár évekig-, de ha egyben kell akkor ott van. Ez okoszta a ködöm..

#8639 xy.zsolt Igen, de ^


xy.zsolt
(őstag)

és a domino fix extra felhasználható 1GB-ja is 4G-n hasít?...mert ezt nem írják vagy nem találom

[ Szerkesztve ]


ledgeri
(nagyúr)

Ez teljesen más kérdéskör. Ha a telód, a hálózat, és az aktuális körülmények támogatják akkor miért menne lassabban, mint teheti? Egyébként mindenre ott az ASZF :) , ahol szerintem az összes vezetéknélküli technológiára a garantált sebesség 0 bit/sec...


xy.zsolt
(őstag)

köszi :R Szerintem az egyik tuti100 lesz a másik meg fix extra+maraton


St3ven
(addikt)
Blog

Milyen áremelés következik? A kártyás tarifákat is érinti?


prozodus
(őstag)

Csak a kártyásokat tudtommal, a tuti és a tuti+ 19ről 25re megy fel.

De pont ma jött ki az új ászf, megnlzheted pontosan:

https://multimedia.vodafone.hu/pdf/aszf/20210630Utan/lakossagi/2022/2022-06-07/ASZF_2_melleklet_hatalyos_20220607.pdf

[ Szerkesztve ]


St3ven
(addikt)
Blog

Nagyon kemény, köszönöm. :R


tobias88888
(őstag)

Sziasztok! Ma hívtak a telekomtól azt hiszem, de nem tudtam felvenni. Gondoltam megnézem mikor jár le a sim kártya, de se a *102# se az 1777-et nem tudom elérni. Ezek szerint valahogy még a blue mobilnál ragadtam ami megszűnt? Nem úgy volt hogy a telekom átveszi az ügyfeleket? Főleg a céges sim-et használom, ezért nagyon ritkán nézek rá a blue mobilosra, de a számot nem akarom elveszteni...


prozodus
(őstag)

Még bőven időben vagy, de be kell menned a tréhez személyesen.
Jún végén szűnik meg végleg.

[ Szerkesztve ]


antivirtel
(csendes tag)

Hali! Én szerintem a Vodához megyek át, nekem is "csak a szám létezzen" dologra van, külföldön élek, és még kell pár Mo-i szolgáltatónak, banknak, ilyenek... Az egyenlegvisszatérítést tényleg csak személyesen lehet intézni egy T üzletben? Meddig lehetséges ez? Októberben várható, hogy Mo-n leszek, remélem még lehetséges... (esetleg tudok küldeni egy meghatalmazottat, ha nagyon kell)...
Köszi!

[ Szerkesztve ]


prozodus
(őstag)

Olvasol is, v csak write only??? Most írtuk, h júni végéig.... Utána már csak az egyenleget tudod visszakérni.
Online adategyeztetéssel megpróbálhatod más nevére íratni, h be tudjon menni. Mindenesetre elhordozással -úgy emlékszem- nem garantált, h visszakapod az egyenleget.


xy.zsolt
(őstag)

Ma költöztem blue-ról dominóra.....nyitóegyenlegem zéró (párszáz ft volt még a blue-n) Ami felcseszett, hogy 45perc várakozás után kerültem sorra és hogy nincs fiókregisztráció nélkül online bankkártyás feltöltés :W ...vagy csak nem találom a módját?


prozodus
(őstag)

Nem tudom, mert most megvariálták a feltöltést a dominóval, és mintha vki azt mondta volna, h csak bejelentkezve lehet, de azt nem tehetik meg. És rémlik egy olyan is, h banki felületről lehet tölteni. Gyere át a tré topikjába, ott van, aki ebben naprakészebb. Ott az egyenlegátvitelről is meg tudják mondani, hogyan, mert elvileleg azt meg kell kapnod. Nem szóltál ott???
https://prohardver.hu/tema/nagy_t-mobile_topik/friss.html


xy.zsolt
(őstag)

Nem kértem el azt a párszáz forintot...inkább az a gond, hogy alapból fel sem hívták a figyelmem rá. Naná, hogy 15év után ismét ehhez a hiéna szolgáltatóhoz jövök és akkor változtatnak saját vagy banki app-os töltésre. Kinek fájhatott, hogy kártyával online fizessünk regisztráció nélkül :F .....megy a nyáj terelése az app-ba.

[ Szerkesztve ]


prozodus
(őstag)

Igen, az appot nagyon nyomatják már régóta, de nemcsak ők.


qwertly
(addikt)

Sziasztok!
Kénytelen vagyok én is váltani... ;] amióta megjelent a blue mobil azóta használtam. Több kártyával is mert a családban ez van konkrétan 5db. T-mobilhoz mennénk vissza, csak feltöltős kártya kártya érdekel. Kell valamire figyelnem azon kívül hogy csak hétköznap tudok menni az ügyfélszolgálatra? Köszönöm a választ előre is. :)


qwertly
(addikt)

Én is idegeskedtem ezen, de közelben van lottózó ott feltudom kártyával is tölteni.


tope
(addikt)

Online időpontot foglalsz. Kb 15 perc volt az egész nekem, a számokat lemásolta a simről a telefonra. Ki se kell kapcsolni a telefont. az egyenleged lehet 1-2 nap múlva fog csak megjelenni az új kártyán.


qwertly
(addikt)

Szia!
Köszönöm a válaszodat, akkor nem vészes. Ott kell lenni minden simnek?
Mivel 2 használok 1-1 a család tagok. Vagy ide adják akkor is ha nincsen ott nálam.
Mivel én nevemen van aktiválva mind.


tope
(addikt)

Azt hiszem nem árt a sim megléte, mert pl megcsörgetik a számot, vagy mi is volt már...

üzenetek