Call of Duty: Modern Warfare (2019) - PC játékok fórum

Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


pulffy
(őstag)

Meglett a 100. Warzone win :B


csibe1
(őstag)

Gratula! :C

Mennyi meccsből ha nem titok? :)

A 101-iknél kapsz egy kiskutyát is? :D

[ Szerkesztve ]


pulffy
(őstag)

1996-nál járok, közben becsúszott még egy :)


csibe1
(őstag)

Jól bírod :) :R
Meg lehet nézni valahol a meccsek számát?


pulffy
(őstag)

Barracks-nál van olyan hogy Records

[ Szerkesztve ]


csibe1
(őstag)

Köszi! :)


pamdavid91
(újonc)

Sziasztok
Találkozott már valaki olyannal, hogy indítás után egyszerűen kilép a játék? Semmi hibaüzenet. Csak szimplán kilép. Hol a főmenüben, hol 5 perc játék után. Következő indításnál annyit dob fel, hogy Safe modban indíthatom, de így is kidob.

Gépem :
MSI Gtx 1070 8gb
i-5 7600
Asus h270 Pro alaplap
16 gb ram
A játék HDD-re van telepítve, Win 10-et használok.

Tapasztalat, megoldás a témával kapcsolatban?
Köszi


piero86
(aktív tag)

Amint észrevettem mostanában megint nagyon elszaporodtak a csalók multiban.
Nagyon keményen adja elő jópár egyén. Majdnem minden meccsen van egy ügyeletes szuperhős. Valahol több is. Az előbb szerintem csak "véletlenül" az 1-es a 7-es és a 4-es szintű játékos volt a legnagyobb ász.

[ Szerkesztve ]


piero86
(aktív tag)

Már nem tudtam szerkeszteni. Épp most egy "ügyeletes" 2 percel a meccs kezdete után már 41 killnél járt. Most ez normális dolog? Hát komolyan mondom az agyamat eldobom mostanában mi van.


csibe1
(őstag)

Az itteni szint nem jelent semmit; a játékosok nagy része jó eséllyel nem itt kezdte a multizást. :)
A "két perc múlva 41 killem van", és mellé még akár le se lehet lőni mókusok az már más kategória. :D


csƵ
(őstag)
Blog

Az első atomot ért el és 5mp-ig volt a hardpoint-on.


Acheron
(senior tag)

Nem igazán normális, bár az SBMM produkál furcsa dolgokat.Számolj utána, mégha nem is kettő, hanem négy perccel később volt meg neki a 40 kill, az perceként 10, vagyis 6 másodpercenként 1 killt feltételez. Egy normál méretű pályán az estek túlnyomó részében az egész játék alatt nem találkozok 40 ellenféllel, még ha mérgezett egérként rohangálok is körbe - körbe, nem hogy mind meg is öljem...
Ellenben kis pályán megfelelő killstreak -ekkel (Shipment, Rust) tud fura dolgokat produkálni a fenti SBMM, nekem a minap volt egy 63 - 11 meccsem Rust -on - pedig nem vagyok egy pro játékos. Épp csak az SBMM nekem fújt, gyakorlatilag nem tudtam mellé lőni, az ellenfelek pedig nem tudtak eltalálni. Szinte már nekem volt kellemetlen, amikor másodszor hívtam le a chopper gunnert, mintha valami gyakorló pályán lettem volna. Ezért ennyire mocsok ez a rendszer - ha nyersz is ilyen arányban, akkor is tudod, hogy nem a te érdemed (kvázi a győzelem ízét veszik el) :(
Simán benne van, hogy a koma nem volt cheater, csak az SBMM osztotta a lapokat, és neki kellett nyerni (meglehet, előtte neki is volt tíz gyalázatos meccse zsinórban) - ilyenkor ő mindenkit eltalál (ha nem is oda céloz), te pedig akkor sem tudod eltrafálni, ha az orrod előtt respawnol (persze nem fog - te annál inkább az ő csöve előtt, mondjuk négyszer egymás után)
Mindezekkel együtt bőven vannak cheaterek, ha nem is naponta, de két - három naponta mindig akad "mindent is látó" kolléga, aki a falakon keresztül szórja az áldást olyan helyeken, ahol ez nagyon nem természetes (nem úgy, mint pl ShootHouse -on, ahol van pár deszkafal, amit találomra is érdemes lőni FMJ -vel, mert szinte mindig van mögötte valaki), vagy HC -n (!) három négy (!) hitmaker -el igazolt lövéssel sem tudod leszedni (de ő one-shot nulláz téged).
Összetett kérdéskör ez is - és sajnos nincs sok (kvázi semmi) rálátásunk a mögöttes történésekre. Addig pedig csak összeesküvés elmélet - és üres hőbörgés :B

[ Szerkesztve ]


Acheron
(senior tag)

Mit ad az ég: épp most az említett deszkafal megsorozásával lett enyém a Final Kill - most én vagyok a wallhacker... szép...


N@idia
(őstag)

Van itt olyan aki konzolról (PS4/Ps5) játszik ? Szivesen társulnék csapatokhoz :K
Psn ID: Lord_ReaPeR6S_

[ Szerkesztve ]


Laraxior
(titán)
Blog

Ez mit akar jelenteni? :F
Valamelyik körben kidobta, valamelyikben nem.
a kép nem tudom miért fakó :D


GhostPetya
(veterán)
Blog

OFf-ba került a kép, de megnyitva teljesen okés. Csak olvasva követem az eseményeket, de asszem most valami 60~% feletti a zombik jelenléte. Közel az a nuke.


BITBOYS
(addikt)
Blog

Plunderen a vonatozás és a superstore mögötti szállodák kempelése lett az új kihívás számomra :D Nagyon komoly meccsek szoktak kialakulni mikor 2-3-4 brigád összejön ezeknél :D


CptAdamica
(addikt)
Blog

Annyira retkes igénytelen ez a játék. A reptérnél a kifutópálya lyuknál lövök egy tűzoltóságnál álló ember, egyenesen a fejére, és a lyuk környékén lévő törmelék feletti levegő felfogja a golyót! De annyi ilyen van, hogy a tárgyak feletti 20-30 centi felfogja a golyót.


vendingo
(veterán)

Lila halálfejes kártyával, amit a zombik adnak, lehet szőnyegbombázást aktiválni bizonyos területre. Tudtommal ilyenkor szokta kiírni, hogy vonulj fedezékbe. Egyszer volt ilyen kártyám, de nem tudtam mire való, utólag néztem utána.


csibe1
(őstag)

Köszi :) Jó tudni, majd elnézek arra! :D

#25878 CptAdamica
Az nem lehet, hogy rosszul fogod? ;] :DDD

A Top Warzone Moments valamelyik részében a csávónak a BR meccs végén egy faág fogta meg a kést. :DDD
Ment tovább, meg is nyerte a meccset, de fura volt a dolog.
Vissza is tekertem, hogy tényleg jól láttam-e; de simán megállt a kés a levegőben! :K :C

[ Szerkesztve ]


nanorambo
(őstag)

Találkozott valaki olyannal PS4-es lemezes verziónál, hogy felinstalláltam a multiplayer-t, leszedte a firssítéseket, felinstalláltam a szükséges data packokat is játszottam vele, majd a következő alkalommal megint elkezdte lefrissíteni a játékot (ugyan azt a frissítést) és a data packokra azt írta hogy nicnsenek felinstallálva? Végigzongoráztam újra és harmadik alkalommal is ugyan ez volt.. :(


Dave567
(addikt)

Épp csak az SBMM nekem fújt, gyakorlatilag nem tudtam mellé lőni, az ellenfelek pedig nem tudtak eltalálni. Szinte már nekem volt kellemetlen, amikor másodszor hívtam le a chopper gunnertRengetegszer volt ilyen, ugyanez volt, ilyenkor az ember kellemetlenül érzi magát persze, de rá lehet jönni, amikor a földön fekszel, 1 méterre az ellenség, és téged lő, már a huszadik lövést adta le rád, vérzel is de nem halsz meg, pukk egy lövés, és ő viszont halott.
Ha nem csak mész és lősz, akkor észre veszed, hogy bizony cheatel a játék, és ez nem össze esküvés elmélet.


csibe1
(őstag)

Csoportos per in Júesszéjjéj? ;] :P :D :C


CptAdamica
(addikt)
Blog

Persze, hogy van, hét elején jöttem haza, előtte 1 hétig nem játszottam, mit ne mondjak, látványosan jobban tudtam reagálni, ha lőttek. Plusz sokkal könnyebben haltak az emberek.


Dave567
(addikt)

Modern hadviselést akkoriban számomra az Mw1 adta, 2007-ben, úgy megfogott, hogy háromszor vettem meg a játékot, cd kulcs mindig eltűnt... :))
Nem tudtam sokáig, hogy ki lehet menteni vele a rangot, 10* húztam fel magam kb, aztán mondták, hogy bizony csak másolni kell. :DDD

Inkább az a problémám, a gy.kerek miatt hová jutottunk, nem indítanék pert, de nem is mondom mi lenne.. :))

#25884CptAdamica:
Már leadtam belőle, én is kb 1-2 meccset megyek ha pörögni akarok, de az, hogy HC-n se halnak...

[ Szerkesztve ]


shifty!
(senior tag)
Blog

Megpróbálnék elsőre egy battle.net cache törlést: win10 alatt:

Battle.net alkalmazás kilövése » Feladatkezelőben folyamatok - Battle.net updater folyamat kilövése » win+r » futtatás ablakba beírni: %ProgramData% » battle.net mappa törlése (shift-delete lomtárba helyezés nélkül törli), battle.net indítása.

Lehet, hogy ekkor elfelejti, hol van a WZ telepítése, akkor a Play gomb helyett Installt ír, olyankor a gomb alatt van egy locate lehetőség, ott újra meg kell adni neki hova van telepítve.

Shader-eket újrarendereltetni a játékkal, esetleg battle.net-ből egy scan and repair-t, hogy hátha az Activision/Raven agyatlan frissítési metodikája miatt beragadt/hibás valamilyen fájlod.

Háttérben futó alkalmazásokat játék indítás előtt kilőni, Spotify, Chrome, más game launcherek (Epic, Origin, uPlay, etc.) ha beleharapnak a RAM-ba, lehet hogy hibára futsz, esetleg ISLC-t telepíteni és játékkor használni.

Ha ez sem segít, akkor Afterburnerrel / HWInfoval kéne nézni hőmérsékleteket, nem melegszik-e túl cpu/vga, bár akkor inkább throttling lenne először, vagy újraindítaná a gépet. Illetve a windows hibanaplót bogarászni, hogy milyen háttérhibával dobja el a játékot.

Első blikkre sztem ezeken menj végig, ha ezek után is gáz akkor nézünk még egy kört. :K

üzenetek