[RIOS ERROR] Call of Duty: Modern Warfare (2019) - LOGOUT.hu Hozzászólások [RIOS ERROR]

Call of Duty: Modern Warfare (2019) - PC játékok fórum

üzenetek

[RIOS ERROR] [RIOS ERROR]

hozzászólások

[RIOS ERROR]

craftsman01
(senior tag)
[RIOS ERROR]

A gázálarc bugol be nekem is volt ma ilyen félig lerongyolódik utánna meg halhatatlan leszel,még gázon kívűl sem veszi le.


gjung44
(tag)
[RIOS ERROR]

nem a gázálarc hanem az unlimited stim shot tért vissza megint. ha jol tudom akkor 4edszer és megint napok telnek el de basznak rá. minden meccsen van 1-2 féreg aki erre játszik és összegyüjtenek többszáz gyözelmet a nevük mellé miközben elveszik azoktol akik megérdemelnék és nem csinálnak ez ellen semmit. nem törlik a stimet a játékbol és nem bannolják azokat akik minden meccset tönkretesznek vele. és most is a javitását eröltetik pedig senkinek nem hiányozna ha kivennék a játékbol, csak ezeknek a játszani nem tudo férgeknek akik ezekre a gyözelmekre nagyon büszkék lesznek majd. a készitök meg basznak egy ilyen nagy problémára amit könnyen és gyorsan meg lehetne oldani végleg. mindenki eldöntheti magában hogy ennyire ostobák vagy szándékosan csinálják, szerintem az utobbi esélyesebb mert még egy segghülye embernek is eszébe jutna hogy minek van ez benne még mindig a játékban? ki fogják javitani pedig semmi garancia nincs rá hogy nem fog megtörténni 5ödször is


craftsman01
(senior tag)
[RIOS ERROR]

Nálam nem volt stim,úgy volt ahogy leírtam. A gázban felvettem a gázálarcot,de már csak ketten voltunk nem szaladtam be a körbe mert még voltak jópáran,és ekkor vettem észre hogy megált a sebzés azaz nem sebződtem a gázban,már csak 1 team volt azokra rárohantunk és amikor már bent voltam a körben akkor sem vette le a maszkot.Ezért írtam hogy nálam tuti bebugolt a maszk.

[ Szerkesztve ]


gjung44
(tag)
[RIOS ERROR]

velem is volt már ilyen, ez is régi bug de ez csak ritkán jön elö és nem tudsz szándékosan rájátszani. ez a gas mask bug csak néha ad sebezhetetlenséget a gázban, legtöbbször amikor elöjön, hiába marad rajtad a maszk akkor is megy le az életed. ezzel a stimmel viszont minden egyes meccset tönkretesznek. az elmult 2 napban minden játék igy ért végen amit elindittottam ugyhogy én inkább el sem indulok többet amig ez tart

[ Szerkesztve ]


szgabor12
(tag)
[RIOS ERROR]

Idézlek: "Igaza van a kollégának"

Én erre reflektáltam. Az, hogy Te többre tartod magad ennél és nem dobod ki a gerinced, jó dolog. De nehogy már igazat adjunk neki, hogy akkor ez így fasza, használjon mindenki mindent nyugodtan, mert nem tudja elviselni, hogy veszít és csak így tud érvényesülni. Az meg nem indok, hogy mondjuk egy konzolos cronus-t használ és emiatt macrot kell használni norecoil-hoz, hogy egyenlő erőviszonyok legyenek. Ha valaki ezeket a fegyvereket nem tudja lefogni egérrel minimális recoil-ra, az inkább gyakoroljon (vagy menjen Sims-ezni).

[ Szerkesztve ]


nyul105
(senior tag)
[RIOS ERROR]

Azért egy játékba épitett aim assist szerintem kilométerekre van a hack-től még egér+szimulált kontrollerrel is.
Tegnap 3 gameban lőtték szét a 3 teljes fős csapatunk 2 másodperc alatt 0 recoil ugrabugra(amikor csapattársról csapattársra ugrál a célkereszt) fejesekkel... volt hogy mindezt egy gyerek csinálta, volt hogy 2.

Azèrt ez csak külső hackkel lehetséges szerintem.
A sima 0 recoil darálás az lehet skill + cronus, de az a ritkább szerintem.

[ Szerkesztve ]


szgabor12
(tag)
[RIOS ERROR]

Tiszta sor, ugyanazt gondoljuk a dologról szerintem, lehet félreérthető voltam. :R

[ Szerkesztve ]


csuzda
(aktív tag)
[RIOS ERROR]

Vannak olyan emberek, akik a győzelemért a saját felmenőjüket képesek lennének eladni. Én nem bántom őket, inkább sajnálom, mert valószínű ez az egyetlen örömük az életben. Az Activision/IW/Microsoft/Sony négyest annál inkább bántom, mert a cselekedeteik alapján a csalással nincs semmi problémájuk.

Egyszerre sírok és örülök a SBMM miatt. Sírok, mert képességeim alapján benne vagyok a top 5%-ban, de örülök, mert miközben netezek vagy Genshin Impactozok, akkor kirakom a 2. monitorra a játékot és BR Solóban AFK-ként öletem meg magam, így romlik a statom (K/D) :D Csak az utóbbi pár napban 1,53-ról 1,42-re vittem le, úgyhogy szépen lassan, de haladok :D Érdekes, amikor 1,9 körül voltam, akkor elég gyakran találkoztam csalókkal, azóta nem. Amikor multiban 1,5 körül voltam, ott is volt jópár csaló. Ott is 0,97ig vittem a statom shipmenten folyamatosan ellenség közé rohangálással. 1,1 alatt vagyok és nem találkozok csalóval. :DDD


nutella1
(őstag)
[RIOS ERROR]

Nem szórakozás ez már időnként, sajnos. A fent leírt dolgok elveszik az ember kedvét a játéktól. COD2 óta játszom, de egyre nehezebben tudom átvágni magam, hogy ez így, ahogy van, bizony jó.


KaitouP
(veterán)
Blog
[RIOS ERROR]

Új Warzone update, további DMR nerf: [link]

(A Raven közben törölte a frissítésel kapcsolatos Twitter bejegyzését, egyelőre nem tudni, hogy a frissítés tartalmához köze van-e.)

[ Szerkesztve ]


Tsebacsi
(nagyúr)
[RIOS ERROR]

Pont kezdtem megkedvelni a Type-63-at, azzal kevesen mentek :(


konci79
(őstag)
Blog
[RIOS ERROR]

DirectX hibát nem javítanak? Korábban néha előjött, jó darabig nem, most minden meccsen... Úgy,hogy nálam semmi se változott, egyszer csak rossz lett.


geckowize
(őstag)
[RIOS ERROR]

Haveromnak is előjött ez a gondja, jó lenne valami tipp rá.
Régen is kifagyogatott warzone-ból, ennek ellenére MW és most már BOCW megy rendesen neki... A régi problémát már sajnos nem tudom mivel oldotta meg, de a konfigja egy i5-4590 + Sapphire Nitro R9 390, 8GB RAM.


KaitouP
(veterán)
Blog
[RIOS ERROR]

Használsz valamilyen overlay-t játék közben? (Riva Tuner, etc.)


Dave567
(addikt)
[RIOS ERROR]

Csak azt felejted el, hogy nem így van itt.... :)) :))
Nem kell meg magyarázni semmit senkinek, a saját tapasztalataimnak hiszek.


konci79
(őstag)
Blog
[RIOS ERROR]

Semmit, gép az adatlapon, minden low, háttérben se fut semmi. Hetekig nem volt gond, pár napja jött elő..


hcol7
(senior tag)
[RIOS ERROR]

hol erdemes most megvenni az mw2019 et? battle neten meg mindig 60 euro.. van mas lehetoseg, ahol esetleg kevesebb? ismerost erdekelne.

koszi elore is.


jozefgucci1
(addikt)
Blog
[RIOS ERROR]

Platimarket ott csak 28 dollár ,de csak VPN-el lehet aktiváni ( kb+2 perc egy böngészőbe épített vpn-el )


hcol7
(senior tag)
[RIOS ERROR]

koszi!
neked is igy lett? ugy ertem h tuti mukodik igy, nincsen pitfall?


jozefgucci1
(addikt)
Blog
[RIOS ERROR]

Megjelenéskor és utána is vettünk vagy 20+ darabot ! Semmi gond nem volt soha .

üzenetek

[RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR]