Call of Duty: Modern Warfare (2019) - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


ЯΞD
(senior tag)

Szia

Discord: https://discord.gg/prx7GbjVAh Esténként mi is csapatjuk. Vagyunk jó páran és sokszor csinálunk privát party-t is mert megvagyunk rá. :) Én is 40.-be vagyok... Gyere(tek) nyugodtan.


Laby
(senior tag)

Mit jelent az hogy hibás a Ghost perk?


regener
(veterán)
Blog

Látszódsz HB-n az eddig olvasottak alapján.


craftsman01
(senior tag)

Most win lett miniroyalon,de olyan szinten voltak az enemik mint a pubglite-ban a botok.Szeretek játszani a Warzone-nal,de szivesen elbeszélgetnék az egyik fejlesztővel,hogy ennek mi értelme,hogy eggyszer isten vagy utánna meg tök béna.


kharpi
(csendes tag)

Sziasztok!

XsX-en játszok a warzone-nal és folyamatosan újraindul(kifagy) nevezzük bárhogy a játék bizonyos interakciókkor. Eddig az volt a jellemző, hogy heartbeat elővételre fagyott ki, utána c4 robbantásnál is, mostmár ammo felvételkor, pénzfelcételkor is kifagy természetesen full random időközönként. A hétvégén még semmi baja nem volt, pedig nagy unalomban belement pár 10 óra. Tapasztalt esetleg valaki hasonlót, vagy tudna valaki megoldást? Próbáltam xbox cache törléssel is, újraindítani rendesen a játékot, de semmi nem segített. :(


ridiculous
(aktív tag)

Lehet hülye kérdés de.. ha csinálok új accountot a meglévő mellé ugye azért nem basznak ki? :DDD
A fő accomon általában "vérre" megy a játék és akarok egy olyat amin leszarok mindent csak funolunk haverokkal :DD

[ Szerkesztve ]


Xaels
(félisten)
Blog

CW-s operátort használsz? Ha igen próbáld lecserélni sima MW-sre, havert is állandóan kivágta random módon a főmenübe. Igaz PS4-en, de hiába telepítette újra a gépet, a játékot akkor is csinálta.

[ Szerkesztve ]


pulffy
(őstag)

Srácok, kinek mi a meta most a wz-ben, és amúgy a juggert már kiveték a wz-ból?


Tsebacsi
(nagyúr)

Az uzi még mindig arat, de felhúzva a Milano se rossz, csak lassabban lő.
Még mindig sokan DMR-eznek, de az FFAR is szépen tud aratni, nekem a Krieg 6 is tetszik.
Jugger 1 hete még azt hiszem volt.

[ Szerkesztve ]


daveoff
(veterán)

FFAR+TUNDRA nekem eléggé adja, ha szeretsz csipázni. SMG-ben MAC-10 még mindig jó. Igazából most már bármit használhatsz, ami neked jobban kézre áll, M4 GRAU KILO Mióta kijött a season one, egyszer találkoztam juggerel, de hamar ki is lőtték, lehet kapott nerfet, meg ritkábban is adja be sokkal.


shifty!
(senior tag)
Blog

Nekem kicsit hangulatfüggő, old habits die slow alapon az egyik kedvencem még mindíg a Grau, Ghost + Diamatti-val élhető.
Új meta szerint a Groza az, ami az M4 / Grau-t kiváltja most, kb. mindenben jobb egy kicsivel, és közelharcra is élhető opció, bár CW hiányában ezt csak WZ-ban tudom húzni.
FFAR-t írta daveoff is, elvileg az is az új meta szerint egy kiemelkedően jó opció, sniperre nekem Kar98, HDR, vagy az újak közül az LW3.
Short-mid range-re nekem még mindíg az MP7 a nyerő.


pehaa
(tag)

Elég sokan FFar/Kar-al szaladgálnak, én most M13/MAC-10-el megyek!


gjung44
(tag)

Amax


Tsebacsi
(nagyúr)

Nekem a Krieg és a Grau is jobban fekszik mint az Amax, egyszerűen nem vagyok jó vele. :(


gjung44
(tag)

pedig most az amax a legjobb ar fegyver. szerintem szokj hozzá ha ar fegyverrel szeretsz játszani mert a krieg meg a grau simán kikap ellene közelröl és messziröl is


norbertoth
(senior tag)

Valaki meg tudja mondani hogy miért lettem vajon másodjára is 1-es szintű? :W


pulffy
(őstag)

Én visszatértem az M13, de AMAXot is próbálgatom, kicsit kapkod , jó az is .


gjung44
(tag)

m13 szintén gyenge. jobb a mobilitása és kényelmesebb löni vele de az amaxnek pusztito ereje van, nagyon kevés ar nyomja le pl az ffar de az is csak 40 méteren bellül gyorsabb nála. fölötte nemcsak hogy gyengébb de még pontatlanabb is. szoval ha nem sniper mellé kell a fegyver akkor az amax a legjobb választás de még egy kar98 mellé is jo választás lehet a no stock amax scpoe nélkül


Acheron
(őstag)

Alighanem ahhoz van köze, hogy a CW -al ide is beszivárgott a régi (és kedvelt) prestige rendszer. Ha eléred az 55 szintet, akkor visszatesz 0 -ra, de egy prestige szinttel feljebb (erről kapsz egy plecsnit, amit kitehetsz villogni, mindenki látni fogja (ha akarod) hogy te már az x -edik szinten tolod). Azt jelenleg nem tudom, mennyi prestige szint van (tehát hol maxolod ki végleg a szintlépést), anno MW2 -ben 10 prestige szint volt, valahányszor végig kellett tolni azt össze fegyver unlockolását nulláról - igazi élmény volt :K
AR téma: a legtöbb AR -ben meg lehet találni a potenciált, AK nagyon erős, AMAX sok helyzetben még jobb. Kinek mi. Én a FAMAS -ra esküszöm, ugyan bazi nehéz megszokni a hármas burst -ot, de ha belejön az ember, kvázi sniper helyett is használható (jóval eredményesebben, épp a hármas burst miatt), és csípőből is ledarál bármit, ha épp úgy hozza a játék. Lassan a "szurkos" verzió is meglesz belőle - én biztosan nem cserélném semmire (AR fronton). (Jah, only MP HC, of course.)

[ Szerkesztve ]


norbertoth
(senior tag)

Köszönöm! :R

üzenetek