Call of Duty: Modern Warfare (2019) - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


pehaa
(tag)

Szia!

Elvileg nerfelték az M16 és FFAR 1-el egyetemben. Kapott valami kiigazítást Rózsi is, valamint megszűnt a sniper glint bug is.


oriic
(HÁZIGAZDA)
Blog

BREAKING: DLSS confirmed to be added to #Warzone on April 22nd, via email from
@nvidia news!


CptAdamica
(veterán)
Blog

Aztamindenségit! Akkor végre lehet normális fps-em, juhú!

#25981pehaa
Szerintem azt is jövő héten fogják, ki is veszik a Roze skint?


Xaels
(félisten)
Blog

Ez még csak a tervezet, még nem történt meg.


Laraxior
(titán)


CptAdamica
(veterán)
Blog

Duo - követnek minket, véletlen leugrok a tetőről, pont azok mögé, akik követnek, lövöm mind a kettőt, kb egy síkban voltak, majdnem meghulltak, erre Sykov-al mind a kettő megfordul és szarrá lőnek 1 mp alatt. <3


vendingo
(veterán)

Ezzel a sykovval hazavágták a játékot. Plunderban is mindeki csak pisztolyt húz. Épületen belül, közelharcban semmi esély ellene. Remélem nerfelik, mert unalmas miatta a játék. Szeretek én is pisztolyozni, de ez már nekem is sok.


sanyi0627
(senior tag)
Blog

Bocsi a késői válaszért.
nekem így van telepitve és tökéletes.
amik nincsenek telepitve nem is engedi. A texture packbol csak az 1-es és 3-as van telepitve.
Xbox Series x.

[ Szerkesztve ]


CptAdamica
(veterán)
Blog

Amúgy már 1 hónapja lehet tudni, hogy van ez a fegyver és OP, szóval nem volt megint elég idejük a fejlesztőknek...


CptAdamica
(veterán)
Blog

Áh, végre egy jó kör, erre basszus bemegyek a fa mögé teljesen, én nem látom a velem szemben lévő házat, de ők vígan kidarálnak engem. Aztán visszahívnak, felveszek egy mac10-et, jön a gyerek, fullos a páncélom, belelövök 1 golyót, ő pedig sykov-al ledarál addigra, annyira fárasztó, végül 2. helyezett állandóan csak 2.

[ Szerkesztve ]


tupacamaru
(veterán)

Azt írják hogy az a baj hogy teljesen fekete, és ez nagy előnyt ad, pedig nem ez az előny amiért váltottam rá. :N Gondolom új skin-t húznak rá.


CptAdamica
(veterán)
Blog

Akkor miért váltottál rá?


vendingo
(veterán)

[link] 1:20-tól érdemes nézni.
Nagyon nem fair a rose skin.

Én Shrub skint használok. Füves bokros terepen hatalmas előny. Egyszer killcamba néztem végig, hogy engem használtak fedezéknek, bokornak néztek guggolás közben. Akkor buktam le, amikor megmozdultam. A csávó a hátam mögött bújkált.


tupacamaru
(veterán)

Én nem látok benne akkor előnyt, igaz én csak Plunder-t játszok. Viszont akkor több skin-ről is el lehet mondani, hogy bizonyos helyzetben több előnyt ad. Felőlem piros is lehet csak ne adjanak a lábára bakancsot. :B ;)


zozika84
(őstag)

Két lehetőséget tudok elképzelni: 1: Direkt cseszik el a metát állandóan, hogy az emberek visszajárjanak kimaxolni az aktuális csicskalángost :N
2. Ezek annyira nyomorult analfabéták, hogy egy pisztolyt sem tudnak úgy berakni a játékba, hogy ne tegyék szinte játszhatatlanná miatta a játekot :DDD

Mindkét verzió szánalmas és szomorú is egyben.


Acheron
(őstag)

+1!
Amíg a Damascusig elértem, talán csak a pajzs és a kés goldozása volt nagyobb élmény a pisztolyok húzásánál - igazi kihívás, remek móka volt. Ma este pl a Shykov kihúzása lesz a projekt, még ha a K/D arányt agyon is vágja - remek elfoglaltságnak ígérkezik.
Egyébként ez kezd hasonlítani az MW2 G18 sirámaira - anno aki ott nem tudta felvenni a ritmust, mind szentségelt meg köpködött, pedig csak használni kellett volna a technikát. Én is gyűlöltem jó ideig, hogy az AR -emmel remekül tudtam pontlőni, mégis jöttek a "kiscsávók" akimbo G18 -al, és esélyem sem volt. Utána áttértem a Barrett vagy FAMAS és G18 kombóra, és élveztem a játékot - a Barrett -el / FAMAS -al remekül lehetett pontlőni és aprítani a népet távolról - félközépről quick scope -al, a G18 akimbo pedig rögtön előkerült, ha valaki motoszolt mögöttem - és többnyire ez rendezte is a dolgot. Szóval meg kell tanulni használni - ha már úgy is van.


Acheron
(őstag)

AztaQ, mit tud ez a motyó... Shipmenten 71 - 23... Sykov - Amax combo - és a Sykov még nem automata...)
Hiánypótló volt ez a fegyó - még a végén ez a játék felnő az MW2 -höz? (Kemény meccs lesz, azért az MW2 igen magasra tette lécet, nálam még nem ugrotta meg azóta egyik sem - talán az MW 2019 lesz az? Játékórában még csak a fele van benne - meglátjuk)
Nagyobb pályákon sem sokkal rosszabb a teljesítmény: Arklov Peak 21:4...

[ Szerkesztve ]


Liem
(kezdő)

Ebben a játékban sok minden nem fair és a roze skin a legkissebb probéma! :D


Xaels
(félisten)
Blog

A Sykov akimbo jelenlegi formájában teljesen tönkre teszi a Warzone-t. Egy olyan játékmódról beszélünk ahol ha meghalsz nem 5mp múlva ugrasz neki újból. Semmi reagálási időd nincs, 200ms a TTK-ja ami fele az FFAR-nek ami amúgy is OP volt és ezt ráadásul beteheted Overkill nélkül másodlagosnak, dobtárakkal meg annyi skulóval mint egy LMG-nél... ez a 200ms kb. egy átlagember reakcióideje, így nem marad időd elmozdulni, fedezékbe vágódni stb. A BR-nek nem tesz jót ha a TTK nagyon kicsi, sokára jutsz újból be egy meccsbe és akkor kezdheted a lootolást elejéről, csapatban mire visszavesznek is elmehet akár 5-10perc is vagy mégtöbb.


venom8888
(őstag)

Ez igy van ahogy mondod. Sok elpazarolt idő az életünkböl.

üzenetek