Call of Duty: Modern Warfare (2019) - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


gjung44
(tag)

ott van a gyülekezö plunderben, én is mindig oda megyek. :) élvezetesebb igy fegyvert fejleszteni mint zászlozgatni a vonaton meg ilyesmi... benyomok egy dupla xp tokent és go storage soloban, hogy még véletlenül se dobjon ki máshova. pár meccs alatt kész egy fegyver mint multiban


Laraxior
(titán)

Mondjuk ebben a jatekmodban a penzgyujtes lenne a lenyeg. Marpedig ahol tomegnyomor van, ott nem lehet sokat gyűjteni.
Nekem jo, 90%-ban olyan tiszta a bevalt utvonaltervem, hogy öröm vegigszaladni rajta :D

[ Szerkesztve ]


gjung44
(tag)

komolytalan a játékmod, codban le kell löni az ellenfelet, más nem jöhet szoba :D


Szellem.
(nagyúr)

Már mi a komolytalan játékmód? A Plunder?


Chumlee
(senior tag)

Most kezdtem a játékot pc-ről, előtte boxról játszottam. Nat type moderata, ezt mivel lehet orvosolni? Mivel próbálkozzak?


kill_switch
(senior tag)

Warzone-on belül én sokkal több plunder-t játszok mint BR-t, több értelme van a plunder-nek, mint a BR-nak, ahol 10 emberből 1 csal, 2 játszik normálisan, a maradék 7 meg ül a sarokba HB szenzorral meg autoshotival és várják, hogy valaki eléjük fusson, vagy épp a tetőn kempelnek munition box társaságában. Nevetséges. :DDD


Tsebacsi
(nagyúr)

Plunderben meg a lerakónál vagy a pénzes doboznál kempelnek a sniperek, mi a difi? :D ;]
Oh bocs, meg a reptéri torony, de azt én is szoktam :DDD

[ Szerkesztve ]


craftsman01
(senior tag)

De pont a Plundert sem játszák normálisan,hisz csak pufogtatni járnak odan nem az adott játékmodot játszák,ahányszor megyek egyett tolni egyedül első leszek,szerintem ez elmond mindent.


Szellem.
(nagyúr)

Én is majdnem 90%-ban Plunderezek. Rendre meg is nyerjük, mert nem kempingezni megyünk, hanem ami a játék célja lóvét gyűjteni. Engem sokkal jobban leköt, mint a BR.


kill_switch
(senior tag)

Mivel ez egy COD, így igen, puffogtatni járnak oda az emberek. :D De az nem jelenti azt, hogy nem a meccsnyerésre mennek, mivel a lelőtt ellenfél is dob pénzt. Ritkán de van hogy én se csinálok semmi küldetést, meg nem szaladgálok ládázni, csak megyek az emberekre. 20+ kill és általában megvan a célösszeg, de még annyi sem kell, ha azokra mész akiknél a nagy suska van. Természetesen gyökerek ebben a játékmódban is vannak (főleg a random csapattársak), de közel sem annyi mint BR-ben és fluidabb amiatt, hogy vissza tudsz menni és nem az van, hogy 5 percet vársz a menübe mire talál embereket melléd, utána 1 perc a dühöngőbe, majd leugrasz, pár percig gyűjtögetsz, hogy meglegyen a loadout és mire elkezdenél játszani pont belefutsz egy szobor látómezejébe és mehetsz is a gulágba, amit inkább ne is firtassunk, mert a játékba ennyi idő után sem tudták megcsinálni, hogy normálisan halld a léptek irányát, szóval vagy mákod van és mehetsz vissza, vagy indulhat a következő fölösleges 20 perc az életedből.
Azt nem tudom, hogy te mikor szoktál játszani, de délutánonként meg este felé azért én szoktam izzadni a nyerésért plunder-be is. Főleg azoknál a köröknél ahol 5-10 perc között már ugrik a jelzést, hogy valaki összekaparta a pénzt.

Tsebacsi
A különbség az, hogy visszatudsz menni és van esélyed tarkón vágni, ha van annyi esze, hogy még azután is ott marad miután megölt. :D

[ Szerkesztve ]


gjung44
(tag)

igen a plunder :U a codot azért inditja el az ember hogy lövöldözzön, szerintem nem kell csodálkozni azon hogy kevesen veszik komolyan.

kill_switch: abbol a 10böl engem csak 1 bosszant, amelyik csal. elöbb vagy utobb elö kell jönnie a sarokban gugolo auto shotisnak és a tetön kempelö sniperesnek is. a játékot az nyeri aki életben marad a végjátékig és ott a legügyesebb vagy épp szerencsésebb. közel 1000 gyözelemmel mondom hogy nagyon nehéz, de pont ettöl lesz minden win-nek nagy értéke. a pluder soha nem fog tudni olyan sikerélményt nyujtani mint amikor megnyersz egy br-t.


kill_switch
(senior tag)

Nyertem már BR-t, de nekem már nincs meg az az érzés. Kivette belőlem a több mint 1000 óra pubg. :D Az utolsó 2-3 embernél van egy kis adrenalin löket de annyi. A meccs első 95%-a viszont az imáról szól, hogy legyen már ellenfél akivel ténylegesen harc van és nem valami szotyizós gyerek. Nekem már marad csak a plunder maradt. :D


Tsebacsi
(nagyúr)

ez mind akkor szép és jó, ha normális csapattal mész. A random plunder nem ilyen :D


Glaz-dozfhut
(őstag)

Gyakorolni szerintem elég jó a plunder. Vagy az aktuális loadout kitapasztalásához. Személy szerint nem túl régóta játszok vele, fps múltam sincs, online meg pláne. Legalább nem ér véget a játék az első halállal. Az időszakos - harmadlagos -játékmódokat tudtam még díjazni. A "King slayer trio"a mindenkori kedvencem.


gjung44
(tag)

gyanitom eredetileg az volt a célja ennek a játékmodnak hogy warzoneos körülmények között lehessen fegyvereket tesztelni vagy akinek nincs meg a muli könnyen fel tudja öket huzni. ha a plunder nem lenne mindent élesben kellene fejleszteni és probálgatni ami elég nagy szivás lenne a br-ben


Szellem.
(nagyúr)

Ezzel maximálisan egyetértek. A random Plunder szívás a legtöbb esetben, mert ahány ember annyifelé mennek, stb...


Laraxior
(titán)

Igen, annak pont az a lényeg, hogy 3 ember 3 felé menjen.
Semmi értelme egykupacban kóvályogni. Nagyobb területet lehet átvizsgálni, ha egyedül mászkálsz.

337H 09M Play Time 972 Matches
Wins 291 #16 306 Top 0.1%
Win % 29.9% Top 4.3%
Kills 2,778 Top 3.9%
K/D Ratio 1.06 Top 38%
Score/min 201.40
Avg. Life 07m 43s Top 6%

Tessék a statom. Egyedül játszok. A hülyék mindig kapnak a meccs végén üzenetet, hogy menjenek inkább tetrisezni, vagy supermariozni ;]

[ Szerkesztve ]


Szellem.
(nagyúr)

Akkor pontosabban fogalmazok: Ha barátaimmal játszunk 3 felé megyünk, nem egymástól vesszük el a lootot, de a közelben vagyunk és megy a gyűjtés. Rossza random esetében 3 felé mennek, egyik kempingezik, a másik attackol én megy gyűjtőm a pénzt és attackolok, ha úgy van. Így érthető? :)
De egyedül is megoldom a plundert, ahogy Te is.

[ Szerkesztve ]


nitro16
(senior tag)

Ha nulláról kezdesz és gyakorolni akarsz akkor a legjobb valamelyik multi mert ott lehet gyors köröket menni, több fajta játékmód stb, megszokod a játékot. Fegyvereket felhúzni és jó loadoutokat össze rakni. Majd onnan fokozatosan áttérni ha azt szeretnél játszani. Egy ideje csak multit nyomok most ezek miatt + mert randomokkal ahogy feljebb is írták kb semmi értelme menni br-t.

Én kb 2 hónapja kezdtem el játszani a játékkal, előtte talán 7 éve játszottam utoljára cod fps multit még pc-n anno, most konzolon (ps5) kontrollerrel úgy, hogy semmi kontrolleres múltam nincs itt tartok. [link] Ráadásúl ez úgy, hogy csinálom a fegyverekre a maxolást mind felszerelés mind színek terén és ha megvan a gold jöhet a következő nulláról. (Mellette a játékba lévő ingyenes blueprintek illetve az optic célkereszteket is csináltam eddig amig el nem kúrta a frissités)..

Ha valaki esetleg amúgy gondolkozik azon, hogy kiprobálná a konzolt de fél kontrollerrel játszani fps multit vagy bármit azt tudom tanácsolni, hogy ne tegye mert könnyen bele lehet jönni. Nyilván ez mindig adott személy képességeitől is függ, én is tartottam tőle de kár volt. Most már csak azt sajnálom, hogy nem kezdtem előbb el.

Más: Most Július 22-29-ig ingyenesen lehet játszani a cold war multi illetve zombi részével.


Daffchy
(őstag)
Blog

Ezt a statot hol lehez megnézni? :)

Szerk.: A linkelt sorrendben történő újratelepítés, úgy néz ki megoldotta a gondot. :R

[ Szerkesztve ]

üzenetek