Call of Duty: Modern Warfare (2019) - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


Linem
(senior tag)

Nagyon sokan játszanak még mindig. Én is TDM, vagy Shoot the ship meccseket játszom már második éve.
Egyébként a CW-ban kicsit más a multi. Speciel nálam a CW 10-ből 3 pontot ér. Természetesen mindenkinek más igényei vannak kinézetre és játékélmény szempontjából, de szerintem 50% áron sem éri meg a CW. Legalábbis az ismerősi köröm egyelőre maradt az MW multiban.

[ Szerkesztve ]


Acheron
(őstag)

Remélem nem csalódsz benne. Nekem sok év MW2 multi után végre hozta azt a COD feelinget, ami miatt érdemes volt váltani, azóta csak ez megy, és bár próbáltam a CW -t (valamint a Vanguard is megy a gyűjteménybe), szerintem a (remélhetően) jövő évi MW részig ez marad a fő játék. A játékos bázis miatt nem izgulnék, az MW 2 -vel még 2018 -ban is remekül lehetett játszani...
#27361Linem: A legtöbb ismerősöm nálam is maradt MW vonalon, de ezzel együtt sem írnám le a BO vagy CW részeket, én pl azt is nagyon kedveltem, de tény, nagyon sokban különbözik. Egyetértünk, erősen egyéni ízlés kérdése, kinek melyik fekszik jobban, mind a játék stílus, mind a megjelenítés tekintetében.
#27355Laraxior: Yep, nekem is feltűnt, hogy ott lesz az hamarabb is, nincs akkora veszélyben a szezon. :D Addig is a Clash -ban lehet szépen ládákat (is) gyűjtögetni, szépen fizet, főleg a double XP -vel (Még ha a Plunder szintet nem is éri el),. Igaz, jóval több a fight a cuccért.

[ Szerkesztve ]


Linem
(senior tag)

Nekünk is az MW19 maradt "COD"-nak, amíg a jövőre esedékes újabb MW debütál.


csákány.
(aktív tag)

Én most egyelőre nyomom a Clash-t - jó kis TDM, fegyverhúzásra is alkalmas stb...


tupacamaru
(veterán)

Én is azt csinálom, tegnap az utolsó két SG-t is kihúztam max-ra, 3-4 szintet lépett meccsenként, úgy hogy nem is lőttem vele. Már csak a pisztolyok vannak, de az nem érdekel...


Laby
(őstag)

Találkoztatok olyannal, hogy egy barátomnak eredeti Windows 10 van telepítve (sosem volt Win7 a gépen). 64 bit-es, legfrissebb windows update.
Amikor indítja a játékot, akkor kiírja hogy Windows 7-et nem supportál a játék, és nem tudja elindítani. Előző hetekben már kapta az üzenetet, hogy meg fog szűnni a támogatás, de most már nem is engedi be a játék. Miközben full legál, friss win 10 van neki is.


Laby
(őstag)

Közben sikerült megoldani.
A játék gyökérmappájában kellett a kompatibilitás beállítást átállítani.


fLeSs
(nagyúr)
Blog

Lenyomtam két TDM meccset, egyelőre jó. :) Elég szokatlanok a dolgok, több billentyűt kell használni és a grafika szokatlan, nehéz meglátni az ellenfeleket, legalábbis Overwatch :D és ironsight után. Fingom nincs a pályákról, szal rohangálok mint a fejetlen csirke... :D És hát úgy látom, hogy rengeteg a camper. De jó lesz ez.
Egyébként a fegyvereknek itt szinte semmi recoil-ja sincs az Ironsight-os verziókhoz képest, ezek lézerszerűen viselkednek az ottaniakhoz képest.

[ Szerkesztve ]


csibe1
(addikt)

"A játék gyökérmappájában kellett a kompatibilitás beállítást átállítani."

Nem volt kompatibilis a Windows-al a játék? ;] :DDD


CptAdamica
(veterán)
Blog

Az Activision sötét titka - Könnyebb lobbik a Warzone streamereknek?
Szerintem amúgy full igaz lehet a sztori, rengeteg streamert láttam és mindig csodálkoztam, hogy a leölt ellenfelek mennyire kezdők, általában 100-as szint alattiak, amíg 1-2 streamer már ilyen 6-700-as volt.


Laraxior
(titán)

Ezert nem nezem egyiket sem. Vakok között a félszemű is...


nutella1
(őstag)

Ez 101%, hogy így van. Elsősorban pénzügyi okok miatt szerintem.


kill_switch
(senior tag)

A leet a gamer világ Blikkje XD.
Amúgy most komolyan, ki lepődik meg ezen a tényen? Mitől sötét titok ez? Vagy még mindig ennyire nincs köztudatban, hogy a streamerek a legnagyobb influenszerei a játékoknak? Miért kapnak szerinted ingyen játékokat? Jó meccsek, jó hangulat, sikerélmény = vásárlói ösztönzés. Nézz meg egy Mogács Dani stream-et... csípem az öreg humorát, de miatta pont nem fognak a játékosok beszállni a játékba. XD


Laby
(őstag)

Ez alapból egyértelmű, hogy valami oknál fogva botok ellen mennek. Ez 100%, minden egyes videójukból lejön. Nem lőnek vissza, nem helyezkednek, teljesen kezdőként mozognak ellenük.
Nagy streamereknél még el is hinném, hogy ezt ők megkapják. Viszont én pont olyan streamert követek akinek tök kevés a követője, majdnem 5-ös k/d-je van, mégis a lehető legnagyobb botok ellen megy állandóan.
Ott biztos nem Activision intézi így, tuti van valami módszer. A VPN maga még kevés ehhez.


Liem
(kezdő)

Hát végre valaki utána járt a dolgoknak! :D kb. Fél éve de lehet hogy több is van már, ugyanezt le írtam itt hogy könyebb lobbit kapnak ez akkor is látványos volt! De itt páran közölték hogy hülye vagyok meg hogy az activision nem tudd ilyet. De akkor még is tudd az én észre vételem az hogy ez mellé még azt kellene megnézni hogy rendszeres vásárló és a nem vásárló közt mi a különbség a lobbikba mert hogy van. A warzone is valószínű azért ingyenes mert akik nem költenek rá semmit azok a céltáblái a vásárlóknak , ez saját tapasztalat amig néha vásároltam valamit addig egész jó volt most hogy hónapok óta nem vásárolok azóta elég nevetségesen romlott a játékom. Én megértem hogy pénzt akarnak csinálni de ne átverésel tegyék ezt mondjanak egy havi díjat azt mindenki szórakozhason tudása szerint.


csibe1
(addikt)

Egy hónapja van már fent youtube-on videó erről attól a sráctól aki a "Fletóval" is beszélgetett.
Elég részletesen beszélt az easy lobbiról, szóba kerültek a streamerek is.
Jobban utánagondolva ez már BF4-ben is megvolt, egy csomó olyan videó került fel, hogy a csóka simán leszedte az ellenfeleket, mert holt bénák voltak.

"Én megértem hogy pénzt akarnak csinálni de ne átverésel tegyék ezt mondjanak egy havi díjat azt mindenki szórakozhason tudása szerint."
Ez sajna nem jönne össze, mert a csíterek ugyanúgy maradnának; de lehet valamivel jobb lenne.


Acheron
(őstag)

Nem is kérdés, hogy létezik a technológia, a játékban az SBMM kezdetektől ezzel "tartja kordában" a játékosokat, hol eszméletlen könnyű, hol eszméletlen nehéz lobbikba dobva őket (hogy az egyéb varázslatokat most ne említsük) Egy automatizmust nyilván lehet hangolni széles skálán, egy jó képességű játékos (és tételezzük fel, hogy a fent említett csoport jó képességű játékosokból áll) már azon is nagyot szakíthat, ha náluk egyszerűen nincs SBMM. (Arról már ne is beszéljünk, ha van, de egy irányba hangolva.)


CptAdamica
(veterán)
Blog

Legalább BF-ben megvan az, hogy ha nem tetszik egy szerver, akkor mész és keresel egy másikat, amilyenre akarsz menni. Mostanában elég sok BF5-öt is tolok és ott 30-as ping van, teljesen jól tudok boldogulni, tudom, hogy ha meghalok, az azért van, mert béna vagyok és nem találtam el a játékost. Itt meg az alap ping 80, tegnap is a kill cam 3 méterrel hátrébb mutatta a halálomat, mint ahogy volt. Meg gyerek ugorva atomstabilan fejemen tartotta a célkeresztet egy pontban. Nagyon terrorizáló a játék amúgy, kíváncsi lennék egyszer egy 30-40 es szerverre csalók nélkül. :D

üzenetek