Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE) - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


bviktor93
(tag)

Üdv újra!

Túl vagyok a CCNA 200-301-en.
Első Cisco vizsgám, összességében talán kicsit nehezebbre számítottam, szerintem elég jól lefedte a blueprint tartalmát. Talán 2 vagy 3 olyan kérdés volt, amiről még soha nem hallottam, itt értelemszerűen tippeltem. A két és fél órát sikerült teljesen kihasználni. :DDD Kb. 3-4 perccel a vége előtt fejeztem be, kiszámoltam rendesen. :DDD valószínűleg 2 órán belül is tudtam volna teljesíteni, de így azért többször átolvastam minden kérdést.
Ami érdekes, hogy egy pontszám helyett a 6 részegység pontszámait kaptam csak meg, meg egy Pass-ot mellé, ilyenre sikerült végülis:
Network Fundamentals: 90%
Network Access: 95%
IP Connectivity: 96%
IP Services: 100%
Security Fundamentals: 87%
Automation and Programmability: 100%

Viszont kérdeznék is: A Cert. Status & Download PDF-nél most már le tudtam tölteni pdf-ben a a certemet a CCNA plecsnivel. A Certificates & Plaques-nél meg rányomtam, hogy 'Claim initial kit' és átváltozott a státusza 'ordered'-re. Most akkor ezzel elküldik nekem a címemre amit megadtam, vagy valamit még kell csinálnom? Valami olyasmit olvastam, hogy az első megszerzésekor ennek nincs külön díja, de javítsatok ki, ha nem így van. Kérte még a cím megerősítését, ami érdekes, hogy a megyét nem fogadta el magyar ékezetekkel, de a települést meg az utca nevet meg igen. Akkor elvileg várhatok valami kézzel fogható papírt is?

üzenetek